Gazete Vatan Logo

Türkiye veri üssü ve iletişim merkezi olacak

Türk Telekom ve Turkcell, 1-3 Ekim’de Antalya’da düzenlenecek dev telekom etkinliği için el ele verdi. 120 şirketin katılacağı etkinlikte amaç, Türkiye’yi bölgenin veri üssü ve iletişim merkezi yapmak...

Türkiye veri üssü ve iletişim merkezi olacak

Türk Telekom International ve Turkcell Superonline, dünya telekom arenasının önemli operatörlerini Türkiye’de bir araya getiriyor. Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla ve stratejik konumu itibarıyla bölgenin merkezi haline gelen Türkiye, 1-3 Ekim’de Antalya’da telekomünikasyon sektörünün devlerini ağırlayacak. Etkinlik, Türkiye’yi dünya telekomünikasyon sektörünün ilgi odağı haline getirecek.

120 şirket geliyor

Türk Telekom International ve Turkcell Superonline’ın ‘Uluslararası Operatörler Müşteri Etkinliği’nde, ‘Türkiye’yi bölgenin veri üssü ve iletişim merkezi yapma’ stratejisi çerçevesinde önemli mesajlar verilecek. Zirveye Çin’den Almanya’ya Hindistan’dan Rusya’ya 40’ın üzerinde ülkeden 120 şirket ve 300 ziyaretçi bekleniyor.

POTANSİYELİ ANLATACAK

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “Ülkemiz internette sadece bölgenin değil, dünyanın da merkezi olma potansiyeline sahip. Bu etkinlik ile bu potansiyele dikkat çekmeyi amaçlıyoruz” dedi. Türk Telekom International Genel Müdürü Mehmet Toros da “40 ülkeden 120 şirketin katılacağı bu etkinliği ülkemizde gerçekleştirmek için Turkcell ile el ele verdik. Bu iş birliğini, sektörümüz adına çok değerli buluyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı