Gazete Vatan Logo

Türkiye liderliğini koruyor

Türkiye ve Ortadoğu’nun ünlü saç ekim merkezlerinden birisi olan İstanbul Hair Center Kuveyt’te yeni şube açtı. Yeni şube, Kuveyt’de bulunan hastalar’dan gelen yoğun istek üzerine açıldı.

İstanbul Hair Center’in ortaklarından Emine Saykı ve Meral Tala kardeşler çok yakın bir zamanda Ortadoğu’nun diğer kilit bölgelerinde de şubeler açacaklarını söylediler. Geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl saç ekiminde Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinden çok daha fazla talep geldiğini söyleyen kardeşler, Türkiye’de saç ekiminde sektör olarak altın bir sezon yaşandığını belirttiler.

Bu yıl saç ekimine yurt dışından sektör olarak en az 4,5 milyon hasta geldiğini belirten Saykı ve Tala kardeşler, Türkiye’de sağlık turizimin’de saç ekim sektörünün bu yıl yine başı çektiğini söylediler. Mısırlı doktorların bile kendilerine saç ekimi konusunda eğitim vermelerini istediklerini söyleyen kardeşler, İran’da bile saç ekimi yapılmaya başlandı. Fakat Türkiye yine bu konuda başı çekmekte. Türkiye’ye saç ekimi sektöründe bu yıl genel sektör olarak gelen 4.5 milyon hasta sayesinde giren döviz 11.2500 euro’dur. Ortadoğu’nun haricinde bize Fransa ve İtalya gibi Avrupa ülkelerinden de yoğun talepler gelmektedir. Bu yüzden Ortadoğu ülkelerinde markalaşma sürecimiz bittiğinde Avrupa ülkelerinde de şubelerimizi açmaya devam edeceğiz. Türk firması olarak saç ekim sektöründe bu atılımlarımızın en büyük amacı istihdam yaratmak daha fazla insana iş vermektir.

Haberin Devamı

Türkiye saç ekimi sektörün’de lider ülkelerden. Bu liderliği kaybetmesi çok zor. Bu yıl gelen genel hasta sayısı da bunun en büyük ispatıdır. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi’de verdiğimiz hizmetin kalitesidir.

Türkiye’deki saç ekimi firmalarına Ortadoğu’nun haricinde Avrupa ülkelerinden de çok hasta gelmektedir. Bu yüzden Türkiye bu alan da Ortadoğu ve Avrupa’nın en çok talep edilen ülkesi diyebiliriz.