Gazete Vatan Logo
Magazin Türkan canımdır kanımdır

Türkan canımdır kanımdır

Kadir İnanır, 24 yıl aradan sonra oynadığı Türkan Şoray'a övgü yağdırdı

Türkan Şoray ve Kadir İnanır, 24 yıl aradan sonra tekrar birlikte kamera karşısına geçti. "Selvi Boylum Al Yazmalım" filminden sonra ikiliyi biraraya getiren "Gönderilmemiş Mektuplar" filminin çekimleri Bartın'ın Amasra İlçesi'nde başladı. Önceki akşam düzenlenen yemekte üzerinde filmin adının yazdığı bir pastayı kesen Şoray ve İnanır oldukça heyecanlıydı.

"Eski yıllara döndüm"
Daha önce "Türkan Şoray'a bakıp etkilenmeyecek bir insan yoktur" diyen Kadir İnanır, bu sözlerini tekrarladı ve "Türkan Hanım Türk Sineması'nın çok büyük oyuncusudur, benim rol arkadaşımdır, canımdır ve neredeyse de kanımdır. Daha önce çok önemli filmleri beraberce başardık, yine başaracağız" dedi. Türkan Şoray da uzun bir aradan sonra Kadir İnanır'la
yeniden biraraya gelmekten dolayı son derece heyecanlandığını belirterek şunları söyledi: "Çekimler sırasında Kadir İnanır'ın elinden tuttuğum an birden eski yıllara döndüm. Bu heyecanın büyük bir başarıya dönüşeceğine inanıyorum."

Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın yanı sıra Melike Demirağ, Aytaç Arman, Suna Selen ve Levent Yüksel'in de rol aldığı filmin, Amasra Limanı'ndaki mendirekte bir sahnesinin çekimini yaklaşık 40 kadar basın mensubu izledi.

Kadir İnanır bıyığını kesti
Şoray ve İnanır'ın çekim aralarındaki mutlulukları dikkat çekti. İki sanatçı gerçek iki aşık gibiydi. Şoray, filmin bir sahnesinde kendisine sarılan Kadir İnanır için "Elimi tuttuğunda çok heyecanlandım" dedi. Bu filmdeki rolü için bıyığını kestiren ünlü aktör de çok heyecanlıydı.

Haberin Devamı