Gazete Vatan Logo

Türk Telekom müşterisine THY ile uçuş 69 TL

Ev telefonu hizmeti alan müşteriler THY ile 69 TL'ye uçacak

Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliği yapan Türk Telekom’un yeni kampanyasında Türk Telekom’dan ev telefonu hizmeti alan müşteriler, THY’nin internet sitesinden bir ay öncesinden alınan tek yön biletler için her şey dahil yalnızca 69 TL, gidiş-dönüş biletler içinse 128 TL ödeyecek. THY Çağrı Merkezi’nden bilet alınması durumunda 5 TL’lik işlem ücreti alınacak. Seyahat dönemi 21 Kasım 2011-24 Mart 2012 arasında gerçekleşecek olan kampanya ile 24 Şubat 2012’ye kadar bilet satın almak mümkün olacak. Kampanyada 150 bin koltuk kontenjanı tahsis edildi. Türk Telekom CEO’su Gökhan Bozkurt, Türk ekonomisinin iki lokomotif gücü olan Türk Telekom ve THY arasındaki “Havalara uçuran kampanya” sloganı ile işbirliği başlattıklarını, amaçlarının hem müşterilerine hem topluma hem ekonomiye sürekli değer oluşturabilmek ve bu değeri de müşterilerine yansıtabilmek olduğunu söyledi. Türk Telekom olarak 2006’dan bugüne kadar 10 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını, bu sene de konsolide yatırım hedeflerinin 2 milyar liranın üzerinde olduğunu ifade eden Bozkurt, “Ağustos 2011’den itibaren de Türkiye’nin alanında lider markalarıyla işbirliği yapmaya başlayarak ulaşım, enerji, perakende alanlarında müşterilerimize büyük ilgi gören çok cazip fırsatlar sunduk. Şimdi de Türk Hava Yolları işbirliği ile müşterilerimize yurt içi hatlarda ekonomik fiyat seçenekleri ile uçma fırsatı yaratıyoruz” dedi.

THY Genel Müdürü Temel Kotil ise, “Avrupa’da En İyi Sabit Hat Operatörü seçilen Türk Telekom ile Avrupa’nın En İyi Havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları olarak bugünden itibaren yeni bir kampanyaya imza atıyoruz. Bu kampanya ile hedefimiz Avrupa’da ve dünya’da hizmet kalitesi ve gücü ile kendisini kanıtlamış THY’nin, bu kalite ve gücünden Türk Telekom abonelerinin daha fazla yararlanmasını sağlamak” diye konuştu.

50 LİRA AVANTAJLI

THY’den 59 liralık gidiş dönüş biletin vergiler dahil tüketiciye olan toplam maliyeti 178 lira. THY-Türk Telekom kamyanyası sayesinde yolcular, 50 lira daha ucuza uçmuş
olacak.

Ortadoğu’dan büyük ilgi var

THY’NİN bu hafta Arabistan’da 4’üncü noktaya uçuş başlattığını söyleyen Temel Kotil, oradaki yetkililerin 5’inci, 6’ncı noktaya ne zaman uçuş başlayacağını sorduklarını belirtti. Kotil, “Türkiye’den Ortadoğu’ya her zaman çok büyük bir talep var. Biz Avrupa ile Ortadoğu arasında köprüyüz. Bundan yararlanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı