Gazete Vatan Logo

Turan Erdoğan’ı gözyaşlarıyla uğurladık

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Vatan ve Milliyet gazeteleri Muhasebe Müdürü Turan Erdoğan, dün Mecidiyeköy Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Turan Erdoğan’ı gözyaşlarıyla uğurladık

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Milliyet ve Vatan gazeteleri Muhasebe Müdürü Turan Erdoğan (55), dün Mecidiyeköy Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Demirören Medya Muhasebe Müdürü Turan Erdoğan (55), önceki gün iş çıkışında gittiği Spor Yazarları Derneği’nin havuzunda yüzdükten sonra duşa giderken sonra fenalaştı.

Kalp krizi geçiren Erdoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erdoğan için dün ilk tören Çağlayan’daki Milliyet ve Vatan gazetelerinin bulunduğu binanın önünde gerçekleştirildi. Törende Erdoğan için dua okundu, çalışma arkadaşları Erdoğan’ın tabutunun üzerine karanfil bıraktı. Erdoğan için ikinci tören Mecidiyeköy Merkez Camii’nde gerçekleştirildi.

Cenaze töreninde Turan Erdoğan’ın eşi Nihayet ve kızı Merve Erdoğan güçlükle ayakta durdu. Buradaki törene Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Vatan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Turgut Yuvacan ve Erdoğan’ın mesai arkadaşları katıldı. Erdoğan’ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı