Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 25 Temmuz Salı

TRT 1 yayın akışı 25 Temmuz Salı günü sabah kuşağında Adını Sen Koy dizisiyle başlıyor. Öğle vakti geldiği zaman ise Yeşil Deniz ve Baba Candır yer dizileriyle yayın akışı devam ediyor. Akşam kuşağı ekranların sevilen yarışması Altın Petek ile başlıyor. Altın Petek’in ardından TRT 1’in iddialı dizilerinden Son Destan dizisi TRT 1 ekranlarına geliyor. Saat 00.30’u gösterdiğinde Ev Sineması “Son Takla” Osman Sonat ve Başak Daşman’ın başrolleriyle TRT 1’de! TRT 1, 25 Temmuz Salı günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 25 Temmuz Salı

06.00’da Adını Sen Koy dizisi TRT 1’de ekrana geliyor. Ömer ve Zehra’nın imkansızlıklar içerisinde filizlenen aşkı ve bu süreçte yaşadıkları izleyiciler ile buluşuyor. Adını Sen Koy dizisinin ardından TRT 1 ekranlarına Böyle Bitmesin dizisi geliyor. Böyle Bitmesin’de aile ve boşanmaya dair konular ele alınmaktadır. Böyle Bitmesin dizisi biter bitmez Bir Yastıkta Kocayalım programı yayınlanıyor. Programda oldukça faydalı içerikler ele alınıyor, evliliğin ne olduğu, sağlıklı bir evlilik için neler yapılabileceği, mutlu evliliğin sırları gibi içerikler Bir Yastıkta Kocayalım’da! Evliliğinizde farketmeden yaptığınız hataları görmek istiyorsanız, Bir Yastıkta Kocayalım programını TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.10’da Yeşil Deniz dizisiyle TRT 1 yayını devam ediyor. Yeşil Deniz dizisi mükemmel bir Ege hikayesini konu alıyor. Dizinin geçtiği yerde deniz olmamasına rağmen köylüler tarafından tarlalara verilen isim Yeşil Deniz olmuştur. Aşk ve eğlence dolu bu dizi için 11.10’da televizyon başında olmanız gerekiyor. Yeşil Deniz dizisinin ardından Baba Candır yayınlanıyor. Eşini kaybettikten sonra çocuklarına hem annelik hem de babalık yapmak zorunda kalan emektar yufkacı Salih’in başından geçen, bazen hüzünlü bazen de eğlenceli olayları konu alan Baba Candır dizisi 13.55’te TRT 1 ekranlarında!

Haberin Devamı

16.35’te sabah kuşağında yer alan Adını Sen Koy dizisi tekrar ekrana geliyor. Ömer ve Zehra’nın imkansızlıklar içerisinde yaşadığı aşk hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Adını Sen Koy dizisinden sonra da TRT 1 Hava Durumu yurdun dört bir yanından meteoroloji haberleriyle yayınlanıyor. Hava Durumu biter bitmez büyük ödülün tam tamına 1 milyon TL olduğu Altın Petek programı Engin Hepileri’nin sunuculuğuyla TRT 1’de…

21.15’te TRT 1’in merakla beklenen dizisi Son Destan yayınlanıyor. Son Destan dizisi göçü anlatan bir balkan hikayesi… Son Destan’ın ardından ise Osman Sonat ve Başak Daşman’ın başrollerinde oynadığı yerli sinema filmi TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı