Gazete Vatan Logo

Transfer yolcuya İstanbul’da tur

THY’nin bağlantı süresi uzun transfer yolcularının hizmetine sunduğu ‘stopover’ ücretsiz konaklama hizmetiyle 14 bin transfer yolcusu İstanbul’da 5 yıldızlı otellerde konaklayıp ücretsiz şehir turu yaptı

Transfer yolcuya İstanbul’da tur

Türk Hava Yolları’nın (THY) bağlantı süresi uzun transfer yolcularının hizmetine sunduğu ‘stopover’ ücretsiz konaklama hizmeti ile 14 binden fazla transfer yolcusu İstanbul’u keşfetti. THY’nin 2017’nin Mart ayında pilot bölge olarak belirlenen Pakistan’da başlattığı, Haziran’da Rusya ile kapsamını genişlettiği ‘stopover’ konaklama hizmeti İstanbul’u transfer merkezi olarak kullanan yolculardan büyük beğeni topladı. Talep üzerine kapsamı genişletilen uygulamayı ilk

6 ayda 11 farklı ülkeden 4 bin yolcu tercih etti. Birinci yılın sonunda da 18 farklı ülkeden 14 bin yolcu seyahatleri sırasında İstanbul’u hiçbir ek ücret ödemeden keşfetme fırsatı buldu.THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, uygulama ile yolculara, Türk misafirperverliğini ve İstanbul’un eşsiz güzelliklerini tecrübe etme fırsatı sunduklarını belirtti.

Hedef 10 ülke

Olmuştur, 2 ülke ile başlattıkları, kapsamını 19 ülkeye çıkardıklarını uygulama hakkında, “Bir yıl boyunca yolcularımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler bizi çok mutlu etti. Gelen talepler üzerine 2018 yılının 3’üncü çeyreğinde aralarında Çin ve Hindistan’ın da bulunduğu 10 ülkeye daha bu hizmetimizi sunacağız. 122 ülkeye uçuyoruz, projemizin önü çok açık” dedi.

Haberin Devamı

5 yıldızlı otelde konaklama
Uygulama ile THY’de aktarmalı olarak seyahat eden, bağlantı süresi 20 saatten fazla, ‘stopover’ yolcuları, bilet alımı akabinde düzenlenecek otel çeki ile İstanbul’un Sultanahmet ve Taksim bölgesinde ekonomi sınıfı için 4 yıldızlı otelde 1 gece, business sınıfı için 5 yıldızlı otelde 2 gece ücretsiz konaklayarak İstanbul’da daha fazla keyifli vakit geçirme imkanına sahip oluyor.