Gazete Vatan Logo

Trabzon Galatasaray maç biletleri satışa çıktı mı?

Trabzon Galatasaray maç biletleri satışa çıktı mı? sorusu en çok aranılan soruların arasına girdi. Süper Lig'de bu hafta heyecan seviyesi yüksek olacak. Trabzonspor, sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak. Galatasaray’ın Avrupa Kupasına veda etmesinden sonra, taraftarın gözü bu maça çevrildi. Peki Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı ile ilgili detaylar…

Trabzon Galatasaray maç biletleri satışa çıktı mı?

Futbolseverler bu hafta heyecanı yüksek bir derbi maçıyla karşılaşacaklar. Avrupa Kupasına veda eden Galatasaray, Trabzonspor’a konuk olacak. Taraftarlar maç biletlerini araştırmaya başladı. Öte yandan, Trabzon'un yerel gazetelerinde yapılan haberlerde, Trabzonspor yönetimi Kale arkasında bulunan taraftar gruplarına satılan ve maça gelmeyen taraftarların biletlerini iptal etti. 3.300 adet olduğu belirtilen biletlerde 5 maç ve üzeri maça gelmeyenler kısas alındı. Tribündeki boşlukları kapatmak isteyen Trabzonspor yönetiminin iptal edilen biletleri yeniden satışa sunacağı iddia ediliyor.

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Trabzonspor Galatasaray maçı biletleri ile ilgili resmi bir açıklama yok. Ancak, Trabzonspor Galatasaray maçı biletlerinin 28 Kasım Perşembe günü satışa çıkması bekleniyor.

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor Galatasaray maçı 1 Aralık 2019 Pazar günü saat 19:00’da, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Tranzonspor maçı

Trabzon Galatasaray maçı ne zaman

Haberin Devamı

Trabzon Galatasaray maç bilet fiyatları

Trabzon Galatasaray maçları

Trabzon Galatasaray 2019

Trabzon Galatasaray 2019

Trabzon Galatasaray maçı ne zaman 2019