Gazete Vatan Logo

Töre infazı için hastane bastılar

Bitlis'te yasak ilişkisinden hamile kalan Güldünya korkup İstanbul'a kaçtı. Ağabeyleri izini bulup vurdu. Vatandaşlar hastaneye kaldırdı. Ağabeyleri hastaneye gelerek yine vurdu. Şimdi ecelle pençeleşiyor

Bitlis'te, amcasının kızının eşi Servet Taş'la ilişkiye giren Güldünya Tören (22), hamile kaldı. Olayı öğrenen ailesi, Taş'a genç kızı kuma olarak almasını söyledi. Ancak Taş kabul etmedi. Bu sırada karnı büyümeye başlayan Tören, ailesinin tepkisinden korkup İstanbul'a kaçtı. Genç kadın, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde emekli imam Alaattin Ceylan'ın (66) evinde kalmaya başladı. 3 ay sonra doğum yapan Tören, oğlu Umut'u dünyaya getirdi. Çocuğuna bir süre bakan genç kadın, en sonunda oğlunu evlatlık verdi. Bitlis'ten gelen 2 ağabeyi Seyit ve İrfan Tören, Güldünya'nın izini buldu. Genç kadını önceki gece Bursa'ya götürecekleri bahanesiyle evden çıkardılar. Otomobile aldıkları Tören'i Güvercin Caddesi üzerinde vurarak yol kenarına atan 2 ağabey, olay yerinden uzaklaştı.

Başına 2 kurşun
Vatandaşlarca bulunarak önce özel bir hastaneye götürülen Tören, daha sonra Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Tören, gece hastaneye gelen 2 ağabeyi tarafından 01.00 sıralarında başından 2 kurşunla tekrar vuruldu. Tören bitkisel hayata girerken, polis ağabeylerini yakalamak için arama başlattı.

Haberin Devamı