Gazete Vatan Logo

Tokatspor'a haciz gelince...

Futbolcular ellerine ne geçtiyse...

SPOR Toto 2’inci Lig Beyaz grup takımlarından Tokatspor’a borçları nedeni ile haciz işlemi yapıldı. Duruma tepki gösteren bazı futbolcular odalarındaki yatak ve televizyonları pencereden attı.

İkinci Lig Beyaz grupta mücadele eden Tokatspor’da geçmiş dönemlerde başkanlık yapan Sami Ülkü, kulübe borç olarak verdiği 880 bin TL’yi geri alamayınca kulübü icraya verdi. Sabah saatlerinde kulübe gelen icra memurları önce kulüp başkanvekili Emin Yılar ile görüştü. Daha sonra tesislere polis eşliğinde girildi. Ardından tesiste bulunan malzemeler haczedilerek kamyona yüklendi.

Kulüp Başkanvekili Emin Yılar, daha önce kulüpte yöneticilik yapan Sami Ülkü’nün alacaklarına karşı kulübe haciz gönderdiğini belirterek şunları söyledi:

"Sami Ülkü arkadaşımızın avukatları malzemeleri dışarıya çıkaracaklar. Biz şahıs olarak ne Sami Ülkü ile ne de başkası ile derdimiz yok. Lakin gönül arzu ederdi ki şu anda buradaki malzemeleri çıkarmasın. Böyle bir işlemi bu mantıkla yürütmesin. Alacağına biz hiç bir zaman yorum yapmadık. Buradan çıkaracağı malların Sami Ülkü’ye maddi anlamda alacak noktasında bir menfaat sağlamayacağını çok iyi biliyoruz. Çünkü buradan çıkartacağı yataktı, yorgandı, bazalar zaten para etmez. Zaten eski mallar, çıkarsa 5-10 Bin TL’ye satamaz."

Borcun aslınan 880 Bin lira olduğunu fakat faiziyle birlikte 1 Milyon 200 Bin liraya çıktığını söyleyen Yılar, "Bizim bildiğimiz, daha önce Sami Ülkü’nün yapmış olduğu, sporculara vermiş olduğu paralar" dedi.

FUTBOLCULAR YATAK VE TELEVİZYONLARI ATTI

Tesislerde bulunan malzemelerin taşındığı esnada kulüp binasında bulunan bazı futbolcular olaya tepki göstererek odalarında bulunan eşyaları pencereden dışarı fırlattı. Yatak ve televizyonları atan futbolcular adına konuşan takım kaptanı Ercan Güneri, "Biz gurbetten geldik, çadırda da olsa Tokatspor için top oynarız. Mücadele etmeyen Tokatlılar utansın, biz değil" dedi.

Futbolcular daha sonra otobüsle binerek kentte bulunan Büyük Otel’e yerleştirildi

Haberin Devamı