Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Tiffany ilk kez Daybuyday.com’da

1998 yılından bu yana Türkiye’nin en çok tercih edilen “casual” giyim markalarından Tiffany, zincir mağazalarıyla hazır giyim sektörünün en başarılı örneklerinden biri haline geldi.


“HAYATI TÜM RENKLERİYLE YAŞA” sloganıyla özdeşleşen TIFFANY , koleksiyon yapısını hedef kitlesinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak oluşturuyor ve “renkli” hayat tarzını benimseyen her yaştan gençler için rahat ve spor giyim üretiyor.


Hem kadın hem de erkek koleksiyonlarında genç ve çağdaş giyimi tercih edenlere hitap eden TIFFANY , tüketicilere sınırsız renk alternatifi sunuyor ve her yıl hazırladığı 6 farklı koleksiyona birbirinden canlı yeni TIFFANY renklerini ekleyerek hazır giyimdeki renk seçeneklerini genişletiyor.


Tüketicilere daha rahat ulaşmak amacıyla mağaza sayısını 100’ün üzerine çıkaran marka, şimdi size daha da yakın.


TIFFANY ürünlerini ilk defa Daybuyday.com’dan internete satışa açtı. Son zamanlarda hemen hemen herkesin alışverişveriş alışkanlığını değiştiren Private Shopping sitelerinin arasına yeni katılan Daybuyday.com, %90’a varan indirimlerle her gün birbirinden iddialı markaları üyelerine sunuyor.


Sunduğu fırsatlar, ürün çeşitliği ve tekliflerle “Alışverişe Özel Teklifler” sloganını destekliyor. Açıldığı günden bu yana Vakko, Diesel, Emporio Armani, Nike, Valentino, Kiğılı, Guess, Ramsey, İpekyol, Carlo Liotti ve daha bir çok dünya çapında ünlü markaları üyeleriyle buluşturdu.


Her gün yeni bir teklif almaya hazırsanız, bugün Il Mio’nun en şık kadın, Venzio’nun en beğenilen erkek, SJW’nin en canlı çocuk giyisilerini, Pop and Pink’in göz kamaştırıcı iç çamaşırlarını, Kinetix’in rahat çocuk ayakkabılarını, Tommy Hilfiger’ın en şık gözlüklerini, Ballelli’nin çocuklarınızın güvenli yolculuğu için ürettiği oto koltuklarını ve Lancom’un cilt bakım ürünlerini inceleyebilmek ve satın almak için Daybuyday.com’u mutlaka ziyaret etmenizi öneririz.

Haberin Devamı