Gazete Vatan Logo

Teslim için geri sayım başladı

Doğa Grubu şirketlerinden Doğa Madencilik tarafından İstanbul Bakırköy’de hayata geçirilen ‘Pruva 34’ projesinde teslim için geri sayım başladı.

Teslim için geri sayım başladı

Doğa Grubu şirketlerinden Doğa Madencilik tarafından İstanbul Bakırköy’de hayata geçirilen ‘Pruva 34’ projesinde teslim için geri sayım başladı. Teslimlerin Haziran 2018’de gerçekleştirilmesi planlanan lüks projede, 60 ay sıfır faiz imkanı da bulunuyor. Marmara Denizi manzaralı Bakırköy sahil yolunda yükselen Pruva 34’te 7 konut, 2 otel ve 1 apart otel olmak üzere toplam 10 blok bulunuyor. Projede konut bloklarında sadece 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alırken, tümü deniz manzaralı teraslı rezidans bloklarında bir katta iki daire yer alıyor. Projeye 300 milyon dolara yakın yatırım yapılırken daire fiyatları 1 milyon 292 bin liradan başlıyor.

Turizm değil konut

Doğa Madencilik Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas Ayvacı ile Ömer Faruk Ayvacı proje hakkında bilgi verdi. Projede metrekare fiyatlarının 4 bin dolardan başladığını belirten Ömer Faruk Ayvacı, bölgedeki en uygun metrekare fiyatına sahip olduklarını söyledi. Ayvacı, “Projede konut blokunda 239 adet daire, apart blokunda 168 daire bulunuyor. Bunlarda 310 metrekare büyüklüğünde 4+1 ve 363 metrekare büyüklüğünde 5+1 dairelerimiz mevcut. Dairelerin birbiri ile tek komşu duvarının mutfak olması da müstakil yaşam konforu sağlıyor. Öncelikle her dairenin 4 otoparkı var. Pruva 34’te yer alan dairelerimiz İtalyan mutfak dolapları ile ABD üretimi SubZero buzdolabı gibi tüm beyaz eşyaları fazlasıyla tamam olarak teslim edilecek” diye konuştu. Ömer Faruk Ayvacı, bölgede turizm imarı alarak apart tapusu verildiğini, Pruva 34 projesinde konut tapusu verdiklerini ve daire alana tapularını teslim ettiklerini vurguladı.

Haberin Devamı

İlk otele Hilton imzası

ömer, Faruk Ayvacı, proje içinde mağaza alanları tercih etmediklerini belirterek, dışarıdan girişe kapalı ve yaşamak isteyenler için güvenli bir yapı oluşturduklarını ifade etti. Projedeki 2 otel blokundan birinin satıldığını, Sirkeci’deki Prince Hotel’in sahibinin otel bloklarından birini alarak, Hilton ile anlaştığını kaydetti. Ayvacı, diğer otel bloku ile ilgili de
görüşmelerin de sürdüğünü açıkladı.

Haberin Devamı