Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Telefonunuz sizi meşgul mü ediyor?

Bluetooth® kulaklık evde arabada işte heryerde saatlerce süren telefon konuşmaları için mükemmel ses kalitesi ile eller serbest kullanabileceğiniz kablosuz kulaklık setidir.

Cep telefonunuz her ne marka yada model olursa olsun bluetooth özelliğini açık hale getirerek Kulaklığınızı hızlı ve basit bir şekilde cep telefonunuzla eşleştirir ve hemen konuşmaya başlarsınız.

Bir defa eşleştirme yapıldıktan sonra kulaklığınız cep telefonunuz ile her defasında otomatik olarak eşleşir ve tekrar şifre girmek zorunda kalmazsınız.

Peki, bu mucize cihazın fiyatını biliyor musunuz? Tıklayın!
Özellikle araç kullanırken çok önemli!
Kulaklığınız size kullanım kolaylığı sağladığı gibi araç kullanırken sürüş güvenliğinizide sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bildiğiniz gibi trafikte seyir halinde telefonla konuşmak hem yasaktır hem de tehlikelidir. Sürüş güvenliğinizi sağlamak ve kanunlarca belirlenen idari cezalara maruz kalmamak için kulaklık kullanmanız önemlidir.

Bu kadar kullanışlı bir cihazın fiyatını görünce şok olacaksınız!Tıklayın...
Kulağınızdan çıkarmak zorunda değilsiniz

Şık, hafif, esnek taşıma stili ve geliştirilmiş ergonomik tasarımı ile gün boyu hiç rahatsız olmadan kulağınızda taşıyabilirsiniz.Gelen çağrılarınıza tek tuşla cevap verebilir tek tuşla sonlandırabilirsiniz.

Teknik özellikleri nelerdir?
*Tüm cep telefonu marka ve modellerine uyumlu (Bluetooth özellikli)
* Ses filitreliyici özelliğiyle kristal sound
* Süper ince ve hafif
* Tek tuşla çağrı yanıtlama ve sonlandırma
* Yüksek kapasiteli Li-on batarya diğer Bluetooth kulaklıklara göre %200 daha uzun süre konuşma kapasitesi.

Peki, bu mucize cihazın fiyatını biliyor musunuz? Tıklayın!
reklamdır

Haberin Devamı