Gazete Vatan Logo
Magazin Tekrar evlenecekler mi?

Tekrar evlenecekler mi?

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan, yeniden evlenme ihtimalleri sorulunca bakın ne dediler!

Tamer Karadağlı ve eski eşi Arzu Balkan, TRT 2'de ekrana gelen Tuluhan Tekelioğlu'nun sunduğu 'Boğaziçi'nden programına konuk oldu.

Tamer Karadağlı, Arzu Balkan ile 20 yıllık bu tanışıklıkları sırasında birbirlerinin ruhlarını tanıdıklarını belirtirken, "O yüzden de böyle ayrıldık bir daha birbirimizin yüzünü görmeyelim gibi bir şey çok zor. Çünkü o bağlar birçok yerde birbirine atılmış bağlar var. Her şeyden önce ben Arzu'nun düşüncelerine, fikirlerine çok önem veriyorum. İlişki ya da evliliği yürütememiş olmamız, başka şeyleri yürütemeyeceğimiz anlamına gelmiyor" dedi.


Tuluhan Tekelioğlu, ikiliye "Yeniden evlenebilir misiniz?" sorusunu yöneltti.

Arzu Balkan, "Buna evet ya da hayır demek çok zor. Çünkü zamanın bize neler getirdiğini bilmiyoruz. Bugün boşanacağımızı da bilemezdik, bilemedik, bilmiyorduk" dedi. Tamer Karadağlı ise evleneceklerini de bilmedikleri vurgusunu yaptı.

Arzu Balkan, hiçbir şeyi planlayarak yapmadıklarının altını çizdi ve "Şu anda dostluğumuzun bıraktığı o sevgi, o arkadaşlık o küçük kırıntılar büyüyor. İtina ile onları saklıyoruz, büyütüyoruz" diye konuştu.

Televizyon Gazetesi.com

Haberin Devamı