Gazete Vatan Logo
Magazin Tek gecelik ilişki ölümle bitti!

Tek gecelik ilişki ölümle bitti!

Popüler çöpçatan sitesi Tinder'da tanışan Yeni Zelandalı Warriena Wright ve Avustralyalı Gable Tostee'nin randevusu, sabaha karşı ölümle bitti. İngiliz Daily Mail gazetesi, Tostee'nin kamerasındaki pozları ve polisin olayı canlandırdığı görüntüleri sayfalarına taşıdı.

Tek gecelik ilişki ölümle bitti!

Popüler çöpçatan sitesi Tinder'da tanışan Yeni Zelandalı Warriena Wright ve Avustralyalı Gable Tostee'nin randevusu, sabaha karşı ölümle bitti.

Gece boyu çıplak selfie pozları veren Wright 14. kattaki dairenin balkonundan düştü, Tostee ise Pazartesi günü Avustralya'da cinayet suçlamasıyla mahkemeye çıkacak.

Avustralya, iki yıl önce gerçekleşen bir ölümü konuşuyor. Yeni Zelandalı Warriena Wright ve Avustralyalı Gable Tostee, internetin popüler tanışma sitesi Tinder'da karşılaştı ve ardından Tostee'nin sahil kenarındaki bir apartmanın 14. katında yer alan dairesinde buluştu.

İkili, gece boyunca eğlendi ve çıplak şekilde cep telefonu kamerasına pozlar verdi. Gecenin sonunda ise genç kız balkondan düşerek yaşamını yitirdi.

Avustralya, şimdi Brisbane'deki yüksek mahkemede görülecek davaya kilitlendi. Tostee, Pazartesi günü cinayetle suçlanacak.

Mahkeme jürisi, genç adamın on üç komşusunu dinledi ve komşulardan biri Wright'ın düşmeden önce 'Hayır, hayır, hayır, lütfen bırak evime gideyim' diye ağladığını söyledi.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mail gazetesi, Tostee'nin kamerasındaki pozları ve polisin olayı canlandırdığı görüntüleri sayfalarına taşıdı.