Gazete Vatan Logo

Tecavüz bilmecesini kameralar çözecek

Svitlana N.’ye tecavüzle suçlanan 5 sanık “Pansiyonda 1200 TL karşılığı ilişkiye girdik” dedi. Pansiyon ve kamera kayıtları incelemeye alındı

Tecavüz bilmecesini kameralar çözecek

Antalya’da 2014 yılbaşı eğlencesi için Lara Örnekköy’deki bir diskoya giden Ukrayna uyruklu Svitlana N., saat 03.00 sıralarında eğlence merkezinden çıktı. Genç kadın evine yaya olarak giderken yanından geçen otomobildeki 2 kişi, zorla araca bindirdi. Araçtaki 4 kişi Svitlana N.’yi ormanlık alana götürdü. İddiaya göre araçtakilerin sırayla tecavüz ettiği Svitlana N., Mehmet A.G.’nin yüzünü tırnaklarıyla çizdi. Daha sonra 4 şüpheli Svitlana N.’yi evine bıraktı. Şikayet üzerine Mustafa E. ile birlikte Mahmut Ç.G., Mehmet A.G., Kerim Ö. ve Özcan T. gözaltına alındı. Tutuksuz olarak yargılanan sanıklar önceki günkü duruşmada “Adam 1200 TL karşılığında kendisiyle anlaştık. Çığlık mevkiindeki bir pansiyonda oda kiralayıp birlikte olduk. Daha sonra bizden daire istedi, almadığımız takdirde tecavüzle suçlayacağını söyledi.

Biz reddettik 50 bin liraya kadar düştü” dedi. Duruşmaya katılmayan Mustafa E. hakkında yakalama emri çıkartılmasına karar veren mahkeme, olayda kullanılan kiralık aracın takip sisteminin ve yılbaşı gecesi ilişkiye girildiği iddia edilen pansiyondaki kayıtların ve görüntülerin istenmesi için duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı