Gazete Vatan Logo

TC No İle SGK 4A 4B 4C Hizmet Gün Dökümü Sorgulama

4A, 4B ve 4C fark etmeksizin sigortası olan tüm vatandaşlar SSK hizmet dökümü sorgulama hizmetinden yararlanabilmektedir. Bunun için en önemli nokta doğru SSK hizmet dökümü sorgulama sayfasına giriş yapılmasıdır. SGK hizmet sorgulama yapmak için haber detayına göz atınız.

Emeklilik planı yapmak, sigortanın düzenli ödenip ödenmediğini öğrenmek için SSK hizmet dökümü sorgulama yapılması yeterli olmaktadır. Kişinin sigorta başlangıç tarihinden itibaren sorgulama anına kadar geçen tüm işlemlerin kaydedildiği ve hem Sosyal Güvenlik Kurumu hem de vatandaşlar için hazırlanan bu hizmet dökümü sayesinde istediğiniz bilgilere ulaşabilmeniz mümkündür. Tüm bu belirtilenler için E-SGM üzerinden ilgili sayfalara giriş yapmanız yeterli olacaktır.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

SSK hizmet dökümü sorgulama konusunda E-SGM üzerinden gerekli bölümler oluşturulmuş ve vatandaşların kullanımına sunulmuştur. Bu bakımdan kişilerin herhangi bir şekilde zorlanmadan, sadece kimlik bilgilerini girerek giriş işlemlerini yapabileceği E-SGM, bu konuda büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Öyle ki uğraşmanıza gerek kalmadan ve üyelik gibi sizi uğraştıracak işlemleri de yapmanıza gerek olmadan hizmet dökümünüzü alabilirsiniz.

Hizmet Dökümü Alma

E-SGM üzerinde bulunan menüye tıkladıktan sonra buradaki sigorta türleri arasında seçim yapmanız gerekir. Böylece ilgili sigortaya bağlı olarak hizmet dökümünüz sistem tarafından yayınlanacaktır. Bu yayınlanan sayfa üzerinden sigortanız ile ilgili tüm bilgileri alabilir ve böylece tüm ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Sizlere bu konuda kolaylık sağlayan E-SGM aracılığı ile emeklilik planlamalarınızdan sigorta takip edimine kadar tüm imkanlar sizin için sunulmuş durumdadır özellikle özel bir iş yerinde çalışan ve sigortasının ödenip ödenmediği konusunda kafasında soru işaretleri olan okuyucularımız, internet üzerinden bu imkandan yararlanabilir ve böylece kolayca bu takip işlemlerini yapabilir.

Haberin Devamı

Tüm bu bilgiler doğrultusunda SSK hizmet dökümü sorgulama yapmak isteyenlerin internet üzerinden belirtilen adımları gerçekleştirerek SSK hizmet dökümü sorgulama yapması oldukça kolaydır. Öyle ki üstelik ücretsiz olan bu imkandan istediğiniz zaman yararlanabilir ve böylelikle sigortanız il ilgili herhangi bir sorun olduğunda hemen müdahale de edebilirsiniz. Bu bakımdan SSK hizmet dökümü sorgulama konusunda herhangi bir kısıtlama da bulunmamaktadır.

Haberin Devamı