Gazete Vatan Logo
Magazin tATu ağız değiştirdi:"Oğlum eşcinsel olsa kabul etmem ama homofobik değilim"

tATu ağız değiştirdi:"Oğlum eşcinsel olsa kabul etmem ama homofobik değilim"

"Oğlum eşcinsel olsa kınardım" diyen tATu grubunun solisti Volkova gelen tepkiler üzerine homofobik olmadığını açıkladı.

Independent’ın haberine göre, 2006’da “Sloganımız sevginin kime karşı hissedildiğinin değil, sevginin kendisinin önemli olduğu. Bir erkek erkeğe, bir kadın da bir kadına aşık olabilir” açıklamasını yapan tATu grubunun solisti Yulia Volkova, şimdi ise oğlunun eşcinsel olmasını ise asla kabul edemeyeceğini söyledi.

Gerçek bir erkek gibi olmalı

LGBTİ karşıtı yasalarıyla bilinen Rusya’daki bir televizyon programında konuşan sanatçı, “Oğlum eşcinsel olsa onu kınardım, çünkü gerçek bir erkek, gerçek bir erkek olmalıdır. Tanrı erkekleri üremek için yarattı, doğal olan budur. Eşcinsel bir oğlu kabul etmem” ifadelerini kullandı.

Homofobik değilmiş

Kadınları daha estetik bulduğunu ifade eden Volkova, lezbiyenliğin geyliğe göre daha kabul edilebilir olduğunu belirtirken, bunları söylerken asla homofobik davranmadığını da iddia etti.

‘Benim de gay arkadaşlarım var’

“Gaylere karşı değilim sadece oğlumun bir gay olmasını istemem” diyen Volkova “Benim de gey arkadaşlarım var ve hâlâ gey olmanın katil ya da uyuşturucu bağımlısı olmaktan daha iyi olduğuna inanıyorum. Aralarından birini seçecek olsam, geylerin diğerlerine göre biraz daha iyi olduğunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı