Gazete Vatan Logo

Tatilde huzur arayanların adresi Soothe Otel

Kalkan'ın Kalamar Koyu'nda bulunan Soothe Otel, masmavi Akdeniz manzarası ve tarihi güzellikleriyle misafirlerini ağırlıyor. Otel şehrin tepmposundan uzak doğayla iç içe bir tatil vadediyor.

Tatilde huzur arayanların adresi Soothe Otel

Antalya'nın batısında, Kaş'a bağlı turistik bir yer olan Kalkan'da 1995 yılından beri hizmet veren ve Demirören ailesinin turizim yatırımlarıyla bölgenin en iyi otellerinden biri olan Soothe Otel mart ayında devir alınarak üç ay gibi kısa bir sürede baştan aşağıya yenilenerek tekrar hizmet vermeye başladı. Otel Kalkan’ın Kalamar Koyu’nda, muhteşem bir manzaraya sahip. 4 bin metrekare üzerine kurulmuş, doğayla bütünleşmiş bir otel olarak öne çıkan Soothe Otel 70 odasıyla misafirlerine şehrin temposundan uzak huzur veren bir tatil vad ediyor. Kalkan otelleri arasında farklı bir konsept sunmayı hedefleyen, özel ve ayrıcalıklı tatilin adresi Soothe Otel, açık büfe kahvaltısı, masmavi deniz manzarası, deniz suyu ile çalışan havuzu, Türk hamamı, masaj salonu ve çocuklu aileler için sunduğu çocuk parkı ile de çok iddialı.

Tatilciler otelin düzenlediği kültür turlarıyla bölgenin tarihi yerlerini gezebiliyor.

DOĞA HARİKASI BİR TATİL YERİ

Denize 200 metre yürüme mesafesinde konaklama imkanı sunan otel misafirleri doğal su kaynaklarının bulunduğu adeta bir doğa harikası olan plajında denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarabiliyor. Yürümek istemeyen misafirler içinse hem denize hem de şehir merkezine ulaşım konusunda otel personeli yardımcı oluyor. Tarihi ve doğal güzellikleriye öne çıkan bölgelerin başında gelen Kalkan'da tatilciler aynı zamanda kültürler turlara katılarak, Saklıkent'e, Kekova'ya, Xanthos Antik Kenti, Demre (Myra), Patara, Pınara, Letoon Tlos gibi eski yerleşim yerlerini otelin düzenlediği turlarla ziyaret edebiliyor. Tatilciler ayrıca Patara plajı ve yakınındaki Seyrekçakıl Kumsal'nıda görebiliyor.

Haberin Devamı

Kalkan koyları yaz, kış dalgıçların vazgeçilmez rotası.

BU PLAJLARI GÖRMEDEN DÖNMEYİN

Sakin, huzur, tertemiz denizi ve havasıyla Kalkan, Kaş’ın göz bebeklerinden biri. Sadece yaz aylarında değil kış aylarında da yerli ve yabancı turistler tarafından sıkça ziyaret edilen bu yer harika dalış noktalarıyla dalgıçların vazgeçilmez rotaları arasında. Mavi bayraklı denizlere sahip Kaş plajları arasında Patara Plajı, Akçagerme Plajı, Büyükçakıl Plajı ve Kaputaş Plajı bölgenin görülmesi ve gidilmise gereken yerleri arasında.

Haberin Devamı

Soothe Otel mart ayından itibaren yenilenen haliyle bölgenin en iyi ve en büyük oteli olmayı başardı.

BAYRAMA ÖZEL SÜRPRİZ PROGRAMLAR

Misafir transferiyle ilgili otel yönetimi, müşterilerinin Dalaman Havaalanından, otele ücretsiz transferi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Geçen yıllara göre yabancı turist sayısında bir azalma görülse de yerli turistlerin bölgeye gösterdiği ilgi bu açığı kapatmış durumda. Kurban Bayramı için rezervasyonları şimdiden dolan Soothe Otel bayrama özel sürpriz programlar yaparak da konuklarına unutulmaz bir bayram tatili yaşatmayı amaçlıyor.