Gazete Vatan Logo

Tasarımı ve teknolojisiyle öne çıkan yeni seri geliyor

Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Bu yıl Türkiye’de ve global pazarlarda tüm beyaz eşyalarımızı kapsayan ve tasarımıyla değil, üstün teknolojik özellikleriyle de öne çıkan yeni serimizi devreye alıyoruz” dedi

Tasarımı ve teknolojisiyle öne çıkan yeni seri geliyor

Ev teknolojilerinde 60 yıllık geçmişe sahip Arçelik A.Ş., iki büyük global markasıyla dünyanın önde gelen tüketici elektroniği fuarı IFA’da en yenilikçi ürünlerini sergiliyor. Beko yeni serisiyle akıllı, esnek çözümler ve kullanım kolaylığı sağlayan enerji verimli ürünlerini; Grundig ise internet bağlantılı akıllı ev aletlerini ve sınıfında en yüksek enerji verimliliğine sahip ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuyor. Beko 243 adetle bugüne kadarki en yüksek sayıda ürünü standında sergilenirken, Grundig 541 adet ürününü tanıtıyor.

İhtiyaca göre ürün

Beko standındaki MegaCity (Mega Şehir) alanında hızlı buz yapan buzdolabı, yüksek sıcaklıkta taş fırın lezzetinde pizza pişiren fırını, hızlı kurutma özellikli kurutma makinesi, otomatik sıvı deterjan dozu ayarlama teknolojisine sahip bulaşık makinesi hızlı şehir yaşamı ve mega şehir trendleriyle uyumlu akıllı ürünlere örnekleri oluşturuyor.

Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, Ar-Ge ve tasarım çalışmalarıyla harmanlayarak farklı pazarlardaki farklı tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmet ürettiklerini söyledi. Bulgurlu, “Bu yıl Türkiye’de ve global pazarlarda tüm beyaz eşyalarımızı kapsayan ve sadece tasarımıyla değil, üstün teknolojik özellikleriyle de öne çıkan yeni serimizi devreye alıyoruz” diye konuşku.

Haberin Devamı

Barcelona 3’üncü yaptı

Beko, sponsoru olduğu FC Barcelona ve 2015 EuroBasket spor konseptini öne çıkararak, FC Barcelona’nın stadyumu Camp Nou atmosferini yansıtan özel bir spor alanı tasarladı. Hakan Bulgurlu, “Barcelona sponsorluğumuzla İspanya’da 7’ncilikten 3’üncülüğe çıktık. Arda’nın transferi de bizim için iyi oldu” diye konuştu.