Gazete Vatan Logo
Magazin Tamer oğlumu ikinci kez babasız bıraktı

Tamer oğlumu ikinci kez babasız bıraktı

Deniz Uğur’un bu açıklamaları da çok konuşulacak

Karısını hamile bırakınca Tamer'i sette dövdüm

Tamer Karadağlı'dan Deniz Uğur'un açıklamalarına büyük tepki

Dün VATAN’da yayınlanan Deniz Uğur röportajı magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Sorularıma kimi zaman gözyaşları içinde cevap veren Deniz Uğur’un bu açıklamaları da çok konuşulacak...

- Tamer Bey ile 2,5 yıldır birlikte olduğunuzu söylüyorsunuz. Arzu Hanım ilişkinizi biliyor muydu?

Tabi ki biliyordu. Bilmemesi mümkün mü? Bunu bile bile hamile kaldı. İlişkimizi sette ki herkes biliyordu. Tamer’in benim için neler yaptığını söylesem roman olur. Ben bu ilişkiyi kaç kere bitirmeye çalıştım. En son Arzu’nun hamile olduğunu duyunca bitirmek istedim. Ama Tamer beni hiçbir zaman bırakmadı. Bizim ki öyle böyle bir aşk değildi. Ben şimdi neye isyan edeyim. Benim çocuğumun babasını öldürüp ellerini kollarını sallayıp hapisten çıkanlara mı, benim mutluluğuma engel olanlara mı? Şimdi bana kızıyorlar. Kitabın kapağını niye kapattın diye. Delirmemek için, ölmemek için kapatmak zorundaydım. Yeter artık benim travmalarım bitti. Benim canımı aldılar, benim aşkımı aldılar.

- Arzu Hanım sizden intikamını çocukla mı aldı?

Sonuna kadar aldı. Tebrik ediyorum bu aşkı bitirdikleri için, beni yıldırdıkları için. Çok tebrik ederim. Bir tek bir şeyi affetmeyeceğim Tamer ile ilgili olarak. Arzu ile resmi boşanması gerçekleşmeden önce annem ne zaman gelse Tamer’i bizim evde torunuyla alt alta üst üstü oynarken görüyordu ve benim oğlum ona alışmıştı. Tamer oğlumun hayatta en çok ihtiyacı olan şeyin baba figürü olduğunu biliyordu. Onu kendine alıştırmıştı. Resmen boşandıktan sonra bunu bıçak gibi kesti. Oğlum adına bunu affedemeyeceğim.

- Tamer Bey boşandıktan sonra değişti mi?

Basından çekinmeye, kendini suçlu hissettiğini söylemeye başlayarak evine kapandı.

- Aslında sizin ilişkiniz Tamer Bey’in evliliği resmen bittiği zaman sonlanmaya başlamış...

Tabi, kötü gitmeye başladı. Çünkü bin tane duygu sömürüsüyle karşılaştı. Arzu sabahlara karşı telefon edip “çocuk ağlıyor bak, babasını kaybetme duygusu varmış” diye aradı. Tamer buna çok üzülüyordu. Üzüldü üzüldü üzüldü bunalıma girdi. Hiçbir şey yapamadı bunalıma girdi. Ben daha ne kadar bekleyecektim. Tamer tükendi ve eli kolu bağlandı. Benim annem Tamer’in göründüğü kadar güçlü bir insan olmadığını söylemişti. Çünkü hiçbir şey yapamadı. Bana verdiği tek taş yüzüğü de o zaman iade ettim.

-Boşandıktan sonra mutlu olmayı umuyordunuz...

Çok güzel bir laf var aşk ölmez biz ölürüz. Kendim öleceğime aşkımı öldürürüm diye düşündüm çünkü benim bir çocuğum var. Ayrılığın ardından annem bana şunu söyledi. “Senin bu kadar üzülmene neden olan benim torunumun üzülmesine neden olan herkesi Allah’a havale ediyorum” Annem 65 yaşında ve bunu çok yürekten söyledi. Onun duaları kabul olur bu yüzden için rahat. Ben yetim büyütüyorum kimsenin sırtında kambur olmadan... Geçmişte çok büyük haksızlıklara uğradım. Benim yaşadığım trajedileri hangisi yaşamıştır. İnşallah başlarına gelir çünkü bunu yaşamadan bilemezler.

-Ayrılmaya ne zaman karar verdiniz?

Ayrılmaya karar vermek tek bir günde olmadı. Yaşanan güzel şeyleri her zaman saklayacağım ama geri kalanını unutmak istiyorum. Çünkü kendim için çocuğum için kuracağım huzurlu bir ilişkide bunları örnek almak istemiyorum. Ben tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Benim ailem çok üzüldü. Annem bana “ben kendimi kandırılmış hissediyorum. Bu kadar zaman sustuk, ilişkiniz bittiğine göre bundan sonra da susacağız. Ama ben onu asla affetmeyeceğim” dedi.

Siz de anneniz gibi mi düşünüyorsunuz?

Tamer ile ilgili tek bir şeyi affetmeyeceğim. Boşandıktan sonra oğlumla ilgilenmeyerek onu ikinci kez babasız bıraktı. Oğlum bana geçen gün “Aşkım, ben babamın mezarını kazıp topraktan çıkaracağım” deyince dayanamadım, ağladım. Benim evimin içinde neler yaşadığımı kimse bilmiyor. Aylardır beni harcayıp duruyorlar, yazıklar olsun.

Haberin Devamı