Gazete Vatan Logo
Magazin Taciz kurbanı tacizci çıktı!

Taciz kurbanı tacizci çıktı!

Kadınlara yönelik baskıları ve saldırıları ifşa eden #MeToo hareketinin öncülerinden Asia Argento’nun, bir filmde oğlunu canlandıran Jimmy Bennet’ı taciz ettiği, sus payı olarak da 380 bin dolar ödediği iddia edildi

Taciz kurbanı tacizci çıktı!

Tüm dünyayı sarsan #MeToo hareketinin öncülerinden İtalyan oyuncu Asia Argento (42), Hollywood’un ünlü yönetmelerinden Harvey Weinsten’in birlikte çalıştığı kadınları taciz etmesinin yanı sıra kendisine Fransa’da bir otel odasında tecavüz ettiğini iddia etmişti. Argento’nun ise daha önce bir filmde, kendisinin oğlunu canlandıran Jimmy Bennet’a (22) 17 yaşındayken Kalifornia’daki bir otel odasında taciz ettiği iddiaları gündeme taşındı. Üstelik o sırada 37 yaşında olan Argento’nun, Bennet’a sus payı olarak 380 bin dolar ödediği de iddialar arasında.

Asia Argento, haziranda intihar eden ünlü şef Anthony Bourdain ile beraberdi. Bourdain’in intiharından Argento sorumlu tutulmuş ancak ünlü oyuncu Rose McGowan arkadaşını savunarak “Bourdain’in ölümünden o sorumlu değil. Bourdain’in depresyonu kazandı” diye yazmıştı.