Gazete Vatan Logo
Magazin Sziget Türk gruplarını da ağırlayacak

Sziget Türk gruplarını da ağırlayacak

Sziget Türkiye ve Karnaval.com işbirliği ile ilk kez gerçekleşen Karnaval.com Sziget Talent Turkey yarışması ile Türkiye’den seçilecek bir grup 10-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Budapeşte’de Sziget Festivali’nde sahne alacak. Seçilen beş finalist ise yarın HardRock Cafe’de açıklanıyor. Bu çok büyük bir fırsat. Çünkü Sziget Festivali’ne ülkemizden de birçok izleyici gidiyor ve gruplar kendilerini bir bakıma uluslararası arenada binlerce insana tanıtmış oluyor.

KAÇIRMAYIN

Rock müziğin en köklü isimleri geliyor

İstanbul’da bu yılki tek kamplı festival için geri sayım başladı. Rock Off festivali ikinci yılında yeni festival mekanı Cosmos’ta 1-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Festivalin birinci gününde Korn, Gojira, Soulfly, Korpiklaani gibi gruplar yer alırken, ikinci gün Apocalyptica, Dark Tranquillity ve Annihilator sahne alacak. Özellikle yıllar sonra yeniden İstanbul’a gelecek olan Korn’un ateşi bol sahne performansına şaşıracaksınız.

İstanbul’da Alt-J izleme vakti

KüçükÇiftlik Park’ın ilk festivali 1st Harvest Festival, güçlü bir isimle start veriyor. Bugün saat 12.00’de başlayacak festival kapsamında Mew, Sattas, Flört, Kök ve Eskiz sahne alacak. Festivalin sürprizi ise son yıllarda birçok önemli ödülü alan, şarkıları ile eğlence garantisi veren Alt-J konseri olacak. Grup, Breezeblocks, Taro, Fitzpleasure şarkıları milyonlar tarafından dinlendi, Britanya Mercury Ödüllü, iki Brit Ödülü için de aday gösterildi. Danimarka’dan çıkan en güzel indie rock grubu Mew de kaçmaz!

Haberin Devamı