Gazete Vatan Logo

Survivor ödül oyununu kim kazanacak? - 21 Nisan Cuma

Survivor’da birleşme partisi sonrası ilk elemenin ardından yeni bir ödül oyunu gerçekleşiyor. Ancak adada yarışmacıların günden güne azalması gerginlikleri de beraberinde getiriyor. Survivor adasında ödül oyununu kazanan takım diğer dokunulmazlık oyunları için de büyük bir avantaj elde edecek. Survivor ödül oyununun kazananı ve ödül oyunun ödülü ile alakalı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor ödül oyununu kim kazanacak? - 21 Nisan Cuma

Survivor yarışmasında heyecan yine dorukta. Birleşme partisi sonrası oynanan 4 dokunulmazlık oyununun ardından nihayet eleme de yapıldı. Birleşme haftasında eleme potasına giren yarışmacılar Sabriye, Berna, Pınar ve Gökhan oldu. Yani ya ünlüler takımından ya da gönüllüler takımından bir yarışmacı adaya veda edecekti. Salı akşamı yapılan halk oylamasının ardından en az SMS oyu alan kişi Pınar oldu ve Pınar birleşmenin hemen sonrasında Survivor adasına veda eden kişi oldu. Pınar, elenmesini metanetle karşıladı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK? TIKLA ÖĞREN!

Sürpriz Ödüllü Ödül Oyunu

Survivor adasında bir önceki ödül oyunu oldukça özel bir ödüle sahipti. Justin Bieber konserine gitme ödülünün olduğu ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Uçağa atlayıp konsere giden gönüllüler takımı Justin Bieber’ın muhteşem performansı eşliğinde doyasıya eğlendi. Ancak bu kez oynanacak ödül oyununun ödülü bir yemek gibi görünüyor. Fakat yarışmacılar ödülü öğrendiklerinde büyük bir sevinç yaşıyorlar. O yüzden ödül oyunu da bir hayli çekişmeli bir mücadeleye sahne oluyor. Aynı zamanda oyuncular oldukça şiddetli bir yağmur altında mücadele veriyorlar.

Haberin Devamı

Ünlüler Takımı İçinde Gerginlik

Survivor adasında son zamanlarda Serhat Akın’ın çıkışları bir hayli dikkat çekiyor. Daha önceki ödül oyununda da Furkan Kızılay ile performansı konusunda tartışan Serhat Akın bu ödül oyununda da yine birileriyle tartışıyor. Özellikle Serhat Akın’ın ağzından dökülen, “Ben sana bir daha hiçbir şey söylemiyorum!” çıkışı acaba ada içindeki dengeleri değiştirecek bir kopmaya mı işaret ediyor.

Sembol Oyunu Gerginliği

Aynı zamanda ünlüler takımı arasında sembol oyununda da bir gerginlik yaşanmıştı. Bu sefer gerginliğin odağı ise bir dargın bir barışık olarak ada hayatlarına devam eden Sabriye ile Adem olmuştu. Özellikle Sabriye, Adem’in söylediği sözler yüzünden bir hayli sinirlenmişti. Sabriye, Adem’in kendi performansı ile ilgili konuşurken sanki kızları küçümsüyormuş gibi konuşmasına bir hayli bozulmuştu. Bu durum ikilinin yeniden biraz gerilmesine neden olmuştu.

Haberin Devamı

Anıl’ın Yeni Adaya Alışma Süreci

Anıl’ın daha önce adada yaptığı enteresan çıkışlar bir hayli gündem olmuştu. Özellikle eski adalarında bir mağara bulup oraya yerleşmesi ve Acun Ilıcalı’dan köpek balıkları ile yüzmek için izin istemesi özellikle olay yaratmıştı. Anıl yeni adalarında da yine enteresan bir çıkışla odak noktası oldu. Sakatlık geçirdiği için adada bir hayli sıkılan Anıl kendisine “Sörvi” adını verdiği yeni bir arkadaş yarattı. Anıl onunla birlikte çok mutlu olduğunu ve eğlendiğini söyledi.