Gazete Vatan Logo

Survivor Furkan Kızılay kimdir?

Survivor 2017 yarışmasının ünlüler takımında yer alan Furkan Kızılay, TV dizilerinden tanınıyor. Çocuklar Duymasın dizisindeki Havuç karakteri ile hafızalarda yer edinen Furkan Kızılay, yarışmadaki oyunlarda gösterdiği performans ile de izleyicilerin dikkatini üzerine çekiyor. Peki Furkan Kızılay kimdir?

Survivor Furkan Kızılay kimdir?

2002-2005 yılları arasında Çocuklar Duymasın dizisinde Emre karakterini canlandırmış olan Furkan Kızılay 2010-2013 yılları arasında yeniden başlayan dizide aynı karakter ile rol almıştır. Bu iki dönem arasında geçen süre zarfında da Emret Komutanım Şah Mat dizisinde rol oynamıştır. Sinema türünde çektiği bir başka film ise Kolpaçino 3. Devre filmidir.

Survivor Furkan Kızılay Kimdir? Tıkla Öğren!

Sanatsal olan kişiliği çocuk yaşlarında daha çok içine işlemiş olan Furkan, lise yıllarında da şarkı söylemeye başlamıştır. Hoş ve naif bir sese sahip olduğunu fark etmiş olan Furkan Kızılay, söz yazmaya başlamış ve gençlik yılları artık bu şekilde müzik ve şarkı ile geçmiş. Oyunculuk konusunda gösterdiği başarısını müzik alanına da taşıyarak ilk albümü olan Aşksın Sen 2009 yılında çıkmıştır. Bu albümün ardından da Her Şey Senle albümünü 2010 yılında çıkarmıştır. Bu sırada da Bu çıkardığı albümler Çocuklar Duymasın dizisinde jenerik müziği olarak kullanılmıştır. Bu şekilde de çok daha geniş kitlelere hitap etme fırsatını elde etmiştir. 2011 yılında çıkarmış olduğu Karamel Kokun ve 2014 yılında Ecem adlı albümü ardından da 2014 yılında piyasaya çıkan Vura Vura albümü iyi çıkış elde etmiştir.

Haberin Devamı

Furkan Kızılay hem eğlenceli karakteri ile hem de samimi tavırları ile kısa süre zarfında Survivor izleyicisi kitlesinin sevgisini kazanmıştır. Yarışmadaki oyunlarda gösterdiği üstün performans ile yarışmanın favorileri arasında gösterilmektedir. Furkan Kızılay’ın hayranı olan kişiler Survivor 2017 yarışmasını birincilik ile bitirmesini istemektedirler ve Furkan’ı desteklemektedirler.

Furkan Kızılay’ın Çıkardığı Albümler

2009 yılında Aşksın Sen albümünü,

2010 yılında Her Şey Senle albümünü,

2011 yılında Karamel Kokun albümünü,

2014 yılında Vura Vura albümünü sevenleri ile buluşturmuştur.