Gazete Vatan Logo

Survivor Emre kimdir? (Survivor 2018 Emre Durak kimdir?)

Survivor Emre kimdir? Sorusunun cevabı merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Survivor 2018 kadrosuna dahil olan Emre Durak eleme adayları arasında yer alıyor. İşte Emre Durak'ın hayatına dair tüm bilgiler...

Survivor Emre kimdir? (Survivor 2018 Emre Durak kimdir?)

Survivor 2018 yarışmasına yeni katılan Emre Durak bu hafta eleme adayları arasına girdi. Bu gelişme üzerine Survivor Emre'nin hayatına dair tüm merak edilenler araştırılmaya başlandı. İşte Emre Durak hakkında bilgiler...

EMRE DURAK KİMDİR?

Survivor All Star yarışmasına sonradan dahil olan Emre Durak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri bölümü mezunudur.

Dublörlük yaptığını belirten Emre Durak ayrıca doğa sporları ile ilgilenmektedir. Sıkça doğa, orman ve dağ yürüyüşlerine katılan Emre Durak ayrıca Çılgın Goril isimli youtube kanalı ile youtuber olarak internet dünyasında yer almaktadır. Kanalında tehlikeli ve aksiyon dolu videolar yayınlamaktadır.

Bireysel spor koçu, Doğa Sporları Eğitmenliği yapmakta aynı zamanda, boks, fitness ve akrobasi ile ilgilenmektedir. Boks geçmişinde bir çok madalya kazanan Emre Durak 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Yarışmaya Adana Seyhan‘dan katılmıştır. Özellikle sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu inanılmaz hareketler ile dikkatleri üzerine çeken Emre Durak tam bir Survivor yarışmacısı olabileceğini videolar ile kanıtlamıştır. İkizler burcudur.

Haberin Devamı