Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 ada konseyinde gözyaşları sel oldu!

Survivor 2018'de dün akşam yine bir eleme gecesi yaşandı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı Survivor'da adaya veda eden isim hangisi oldu? Survivor yarışmacısının veda anında gözyaşları sel oldu. İşte yaşananlar...

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 ada konseyinde gözyaşları sel oldu!

Survivor 2018'de dün akşam yine heyecanlı bir ada konseyi yaşandı. Peki Survivor'a ve hayallerine veda eden kişi kim oldu? Survivor ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kimler kazandı? İşte tüm merak edilenler...

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elenen isim belli oldu.Yarışmanın suncusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı'nın bu hafta açıkladığı isim Ramazan oldu. Ramazan elenme kararının açıklanması sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

ELENEN İSMİN DUYGUSAL ANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR 33. BÖLÜM ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor'da 33. yeni bölüm başladı. Adada ilk olarak büyük heyecana sahne olan ödül oyunu oynandı. Ödülün çikolatalı kek olduğu zorlu oyunu Gönüllüler takımı 10'a 6 skorla kazanmayı başardı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam kıyasıya bir rekabet vardı. Takımların hayatını belirleyen dokunulmazlık oyununun galibi All Star oldu. 10-7'lik skorla Gönüllüler takımını yenen All Star bu hafta da rahat bir şekilde konseye katılacak.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMLERİN OLDU?

Haberin Devamı

Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle. Bireysel dokunulmazlık için yarışacak olanlar da belli oldu. Haftanın en iyi performanı olan isim Birsen dokunulmazlığa hak kazanırken; bireysel dokunulmazlık yarışından da galip çıkan isim Cumali oldu.