Gazete Vatan Logo

Survıvor'da en acı veda

Dominik’te gaspçıların bıçaklı saldırısında hayatını kaybeden Survivor kameramanı Alper Baycın için Antalya’da tören düzenlendi. Acun Ilıcalı’nın da katıldığı cenazede Baycın’ın sözlüsü güçlükle ayakta durdu.

Survıvor'da en acı veda

Dominik Cumhuriyeti’nde, 2 gaspçının bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitiren ‘Survivor’ programının kameramanı Alper Baycın dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Baycın için Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde tören düzenlendi. Muratpaşa Camii’nde dün öğle vakti düzenlenen törene Alper’in babası Ahmet ile annesi Aynur Baycın, sözlüsü Yasemin Çelik ve yakınları ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı katıldı.

Anneden son öpücük

Türk bayrağı ve taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin bayrağı örtülü tabutun önünde oğlunun fotoğrafını defalarca öpen acılı anne Aynur Baycın, “Allah herkese senin gibi evlat nasip etsin; ama ömrü öyle olmasın. Atatürkçü oğlum, Fenerbahçeli oğlum” diyerek, gözyaşı döktü. Baycın’ın kız arkadaşı Yasemin Çelik de uzun süre tabutun başından ayrılmayıp, ağladı. Gözyaşlarının sel olduğu törenin ardından Baycın’ın cenazesi, Muratpaşa ilçesindeki Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.