Gazete Vatan Logo

Survivor 2017 eleme potasında kimler var? (15 Mayıs Pazartesi)

Survivor'da geçtiğimiz hafta araba veren büyük ödülü Gönüllüler takımının kaybetmiş olması büyük moralsizlik yarattı. Sonraki Survivor dokunulmazlık oyunlarını da Gönüllüler takımı kaybedince içlerinden 4 kişiyi eleme potasına sokmak durumunda kaldı. Peki Survivor'un bu haftaki eleme potasına giren yarışmacıları hangisi? Yarın akşam gerçekleşecek olan eleme için heyecan dorukta...

Survivor 2017 eleme potasında kimler var? (15 Mayıs Pazartesi)

Survivor'da her Salı olduğu gibi yarın akşam da eleme heyecanı yaşanacak. Survivor'un bu haftaki eleme adayları olan 4 kişi belli oldu. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımından Berna, Anıl, Volkan ve Elif potaya çıktı. İçlerinden en düşük SMS oyunu alan Survivor hayallerine veda edecek.

Survivor adası tüm sürprizleri ve tüm heyecanları ile yarışmalarına devam ediyor. Son olarak hafta sonu üst üste iki gün dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler takımı her iki dokunulmazlık oyununu da kaybettiği için eleme adaylarını belirlemek zorunda kaldı. Kurallara göre gönüllüler takımı 4 eleme adayı belirleyecekti. Yapılan bireysel dokunulmazlık oyunları ile beraber eleme potasına giren dört yarışmacı Berna, Anıl, Volkan ve Elif oldu. Bu sonuca göre gönüllüler takımından yalnızca Ogeday ve Gökhan eleme potasına girmeyerek yapılacak elemede elenmemeyi garantilediler. Diğer taraftan ünlüler takımı da dokunulmazlık oyunlarını kazanarak bu eleme gecesinde de rahat olmayı kesinleştirdiler. Özellikle ünlüler takımı kazandıkları büyük araba ödülünün üstüne bir de dokunulmazlık oyunlarını kazandıkları için bir hayli mutlu görünüyorlar. Yapılacak bu eleme gecesinin ardından gönüllüler takımı ünlüler takımı karşısında yarışmacı sayısı olarak bir kişi eksik hale gelecekler.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA ELEMEYE KİMLER KALDI? TIKLA ÖĞREN!

Muhteşem Araba Ödülü

Survivor adasında son bir haftadır sürekli olarak büyük sürpriz konuşuluyordu. Acun Ilıcalı’nın ada konseyinde yaptığı küçük açıklamadan sonra herkes büyük sürprizin ne olacağını merak etmişti. Nihayetinde Acun Ilıcalı ödülün ne olacağını ve ne şekilde verileceğini duyurmuştu. Kurallara ve sürprize göre elemeden sonraki ilk ödül oyunu iki gün üst üste oynanacaktı ve ödül oyununu kazanan takımın her bir yarışmacısına birer araba hediye edilecekti. Bu yüzden ödül oyunları kıran kırana bir mücadele içinde geçti. Ödül oyununun ilk turunu ünlüler takımı kazandı ve bu sayede ikinci tura avantajlı bir şekilde geçmiş oldu. İkinci turdan sonra da kazanan taraf ünlüler takımı olunca büyük ödüller de ünlüler takımı yarışmacılarına gitti. Bu gelişme son haftalarda sürekli olarak kavga eden ünlüler takımı için büyük bir moral oldu ve takım yeniden hem güçlü hem de birlik halindeki bir takıma dönüştü. Ancak bu defa da gönüllüler takımında işler karıştı ve huzursuzluklar baş göstermeye başladı.

Haberin Devamı

Gönüllüler Takımında Tartışma

Gönüllüler takımı üst üste oyunları kaybettikleri için son zamanlarda moralsiz bir haldeler. Özellikle son dokunulmazlık oyunlarında bir moralsizlik takım içinde yarışmacılar arasında tartışmaların çıkmasına da neden oluyor. Bu tartışmalardan bir tanesini Berna ile Elif yaşadı. Zaten Berna ve Elif’in birlikte yarıştığı turu da Sema ve Sabriye kazandı. Özellikle gönüllüler takımının bu son zamanlardaki durumu ile alakalı olarak ünlüler takımından Adem de ilginç bir yorum yaptı. Adem, gönüllüler takımının artık dağılmış olduğunu ve onların da böyle bir parçalanma yaşadığını itiraf ettiğini söyledi.