Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu hafta elemeye kalan yarışmacılar kimler?

Survivor'un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde eleme potasına kalan isimler belli oldu. Peki Survivor'ın yarınki eleme bölümünde en az SMS oyunu kim alacak ve elenecek? İşte Survivor'da yaşanan o anlar...

Survivor'da bu hafta elemeye kalan yarışmacılar kimler?

Survivor'da hafta sonu oynanan dokunulmazlık oyunlarında kıyasıya mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Bu gelişmenin üzerine Ünlüler takımında 4 adayın ismi elenmek üzere verildi. İşte Survivor'un bu haftaki eleme potasında olan yarışmacılar...

SURVİVOR 21 ŞUBAT ELEMESİNE KALAN YARIŞMACILAR

Hafta sonu oynanan dokunulmazlıkta Gönüllüler başarılı olduğu için Ünlüler takımından 4 adayın ismi söyledi. Bu isimler; Sabriye, Çılgın Sedat, Berna ve Şahika oldu. SMS oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı Survivor adasına veda edecek.

SURVİVOR 5. HAFTASINDA KİM ELENECEK?

Survivor’ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık Oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan haftanın son eleme adayını belirledi. Furkan, konseyde Şahika'nın adını söyledi.
Haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu! Yapılan oylamanın ardından kim aday oldu? Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, aralarında yaptıkları oylamanın ardından bir eleme adayı çıkardı. Berna Öztürk haftanın üçüncü eleme adayı oldu.
SADİN BABA OLDU!
Survivor'da duygu dolu anlar da yaşadı. Acun Ilıcalı Sadin Bakır'a ikinci kez baba olduğunu söyledi. Günlerdir bu haberi beklediğini söyleyen Survivor Sadin gözyaşlarını tutamadı. Facetime aracılığıyla eşiyle görüşen Sadin büyük mutluluk yaşadı.

Haberin Devamı