Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte Survivor 2018 eleme adayları...

Survivor'da kıyasıya mücadele devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen ve izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım aldı? Bu akşam adaya kim veda edecek? İşte Survivor 2018 eleme adayları...

Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte Survivor 2018 eleme adayları...

Survivor 2018'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Acun'un açıklaması dengeleri değiştirdi ve Survivor Nagihan Gönüllüler takımına geçti. Peki dün akşamki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Adaya veda etmesi için söylenen isimler kimler? İşte tüm yaşanacaklar...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftalardır dokunulmazlık oyununda galip gelen All Star bu hafta beklediği performansı gösteremedi. Yaşanan ani değişimlerin ardından bu hafta dokunulmazlık oyununun galibi Gönüllüler takımı oldu.
SURVİVOR 23. YENİ BÖLÜM TANITIMI
Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da Nagihan'ın takım değiştirmesinin etkileri sürüyor. All Star takımı ve Nagihan arasında kılıçlar çekilecek. Bu akşam All Star takımından bir kişi adaya veda edecek.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER?

Yapılan oylamada en çok ismi çıkan yarışmacı Nihat oldu. İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Turabi belirledi. İkinci eleme adayı Damla oldu. Üçüncü eleme adayını ise haftanın performans birincisi Sema belirledi. Üçüncü elime adayı Murat oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA NAGİHAN DEĞİŞİKLİĞİ

Acun Ilıcalı oyun öncesi herkesi şaşırtan bir değişikliği açıkladı. Gönüllüler takımında yaşanan sakatlıklar nedeniyle Hakan ve Melih de yarışmaya devam edemiyor. Daha önceden de Gönüllüler takımında yer almak isteyen Nagihan'ın Gönüllüler takımına geçmesine karar verildi.

Bu karar takım arkadaşları tarafından büyük şaşkınlık yarattı.

ACUN ILICALI YARIŞMACILARIN KALDIKLARI YERİ DEĞİŞTİRİYOR

Acun Ilıcalı dün akşamki konseyde sürpriz bir değişikliği daha açıkladı. Yarışmacıların kaldığı adalarda birtakım sıkıntıların yaşanması nedeniyle can güvenliği açısından farklı sahillerde kalmalarına karar verildiğini açıkladı. Yarışmacıların kaldıkları yerler değişiyor.