Gazete Vatan Logo

Survivor'da 2. dokunulmazlığı kim alacak? Survivor eleme adayları kimler olacak?

Survivor'da bu akşam yine bir dokunulmazlık oyununun heyecanı yaşanacak. Survivor'un en son yapılan dokunulmazlık oyununun kazananı Gönüllüler takımı oldu ve Ünlülerden Şahika ile Sedat eleme adayı olarak çıktı. Peki Survivor'un bugünkü eleme adayları kimler olacak?

Survivor'da 2. dokunulmazlığı kim alacak? Survivor eleme adayları kimler olacak?

Survivor'da bugün belli olacak olan iki eleme adayı merak ediliyor. Survivor'da dokunulmazlığı bugün kim alacak? Hangi takımdan eleme adayları çıkacak? Ünlüler takımının bu yarışı alması gerekiyor. Nefesler tutularak izlenecek olan dokunulmazlık oyununda yarışmacıları zor aşamalar bekliyor. İşte daha önce yaşananlar...

SURVİVOR BU AKŞAMKİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN FRAGMANI

SURVİVOR'DA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANDI

İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımı adalarına huzurlu bir şekilde dönerken Ünlüler takımında kılıçlar yine çekildi. Ard arda gelen yenilgilerin ardından takımda tahammülsüzlük sınırları iyice zorlanıyor. Bu akşamki dokunulmazlık kimin olacak merak konusu.

İLK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

İlk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığın sahibi Adem Kılıççı oldu. Konseyse ismi en çok çıkan Şahika olurken, Adem Sedat'ın ismini potaya soktu. Bu haftaki ilk elenme adayları Şahika ve Sedat oldu.

Gözler bu akşamki dokunulmazlık oyununa çevrildi. Bu akşamki dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler takımı kazanırsa Ünlüler takımından iki isim daha potaya yazılacak.

Haberin Devamı

Survivor 2017 Ünlüler takımında Sabriye ve Adem arasındaki samimiyet her geçen gün ikilinin tavırlarına yansımaya devam ediyor.
"CANINI SIKMA BEN SENİ DOYURURUM"
Coconut yemekten sıkılan ve aç kalan Sabriye, sinirleri bozulup ağlamaya başladı. Sabriye'nin ağlmasına dayanamayan Adem, Sabriye'ye "Canını sıkma ben senin karnını doyururum" deyip balık tutmak için sahile indi.
İLHAN'LA KAVGA ETTİ
Sahilde İlhan Mansız'ın balık tutmak için açıldığını gören Adem, balık tutmak için kullandıkları ağı kendisine vermesi için İlhan'la tartıştı. Adem'le tartışmayı uzatmak istemeyen İlhan, balık ağını Adem'e attıp gitti.
İlhan'dan aldığı ağla 25 tane balık tutan Adem, tutuğu balıkları Sabriye'ye getirdi.