Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor 2017'de elenen isim belirlendi!

Survivor 2017'de elenen isim belirlendi!

Survivor 2017'de dün akşam eleme gecesi heyecanı yaşandı. 4 yarışmacının eleme potasında yer aldığı Survivor 2017'de adaya ve hayallerine veda eden isim Tarık Mengüç oldu. İşte Survivor 2017 eleme gecesinde yaşananlar...

Survivor 2017'de elenen isim belirlendi!

Survivor 2017'de eleme adayları arasında adaya veda eden isim Tarık Mengüç oldu.

Bu hafta oynanan iki dokunulmazlığı da kaybeden ünlüler takımı, toplam 4 arkadaşlarını eleme potasına göndermek zorunda kaldı. Ünlüler takımı, Survivor 2017'de eleme adaylarını belirlerken inanılmaz bir strateji izledi ve elenmesi güç olan isimleri potaya dahil etti.

Halktan gelen SMS sonuçlarına göre adaya veda eden isim Tarık Mengüç oldu. Mengüç, sonucun açıklanması ile beraber gözyaşlarına boğuldu.

? TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

Tarık Mengüç, müzik ile ilgilenmeye başlamadan önce; mobilya tasarımcısı ve cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık yaptı. Aynı dönemde düğün salonlarında şarkı da söyleyen Tarık Mengüç, bu dönemde ilk bestesi olan 'Nazar Değmesin'i yaptı.

Sibel Can’a “Hey Adamım”, Seda Sayan’a “Ben Sana Demedim mi”, Davut Güloğlu’na “Katula Katula”, Çılgın Sedat, Betül Çağlar, Ayça Tekindor’a “Degaje” gibi birçok ünlü isme beste yapan Tarık Mengüç'ün en son bestesi “Yıkılıyor” Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer almıştır.

Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yapmıştır.

Kıyafet tarzı, saçı ve makyajı ile farklı biri olduğunu gösteren Tarık Mengüç, sözü ve müziği kendisine ait olan Şakşuka isimli parçasıyla ünlenmiştir. Albümü ile aynı ismi taşıyan Şakşuka isimli parçasının klibi, televizyonlarda en çok izlenen klipler arasında yer almıştır.

Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta da yetenekli olduğunu ispatlayan Tarık Mengüç, 2008 yılında oynadığı “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı filmde Roman Bekir karakterini canlandırdı.

2004 yılında Cennet Mahallesi dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı ve Şakşuka isimli albümünün ardından 2007'de Lakerda isimli albümünü çıkarmıştır. 2009'da ise Olimpiyat Müzik etiketiyle “İnadına 35 Derece” isimli albümünü çıkardı. Tarık Mengüç son olarak 4 Ekim 2011'de de Seyhan Müzik etiketiyle Tek Kişilik Orduyum isimli albümü çıkardı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Haberin Devamı

Adem ve diğer yarışmacılar arasındaki anlaşmazlık her geçen gün tırmanıyor. Tüm bu gelişmelerin yanında dikkat çeken anlardan biri de Sema'nın parkurda atladığı bir görüntüden sonra sakatlanıyor olması. Survivor'da dün akşam ödül oyununda kuru fasülye, tatlı ve çorba ödülü vardı. Bunu gören yarışmacıların, heyecanı ve hırsı daha da arttı. Ödül oyununu ünlüler takımı kazanırken, Fatih 'bilbakalım' oyunununde finale kaldığı için ödülü iki porsiyon yiyerek en şanslı yarışmacı oldu.

TARIK MENGÜÇ VE ÇILGIN SEDAT ŞAŞIRTTI!

Haberin Devamı

Survivor'da geçtiğimiz hafta sonu ilginç anlar yaşandı, Acun Ilıcalı'da şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlüler takımında bir biriyle kavgalı olan isimler gönüllü olarak eleme potasında karşı karşıya gelmek istedi. Ünlüler takımı kelimenin tam anlamıyla bölünme yaşıyor. İki gün üst üstte oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında büyük kavgalar ve suçlamalar yaşanıyor. Kendi isteği ile aday olan iki yarışmacı bulunuyor. Bunlardan en şaşırtıcı olanı ise Tarık Mengüç ve Sedat oldu. İki yarışmacı arkadaşlarına rica ederek elenme adayı olarak potaya çıkmak istediklerini belirtti.

Haberin Devamı

ÇILGIN SEDAT NEDENİNİ AÇIKLADI

Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu, önceki günlerde kendi isteği ile eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan İlhan Mansız'a rica ederek elenme adayı olan Sedat, Adem adada delikanlı ise karşıma çıksın demiş, bende onun bu isteğini yerine getirmek istedim ve karşısına çıkıyorum diyerek, Adem ile arasındaki savaşa farklı bir boyut getirdi. İlk günlerden beri anlaşamayan iki yarışmacı bu hafta ilk defa potada karşı karşıya geldiler