Gazete Vatan Logo

Survivor 19. yeni bölümde Hakan ile Nihat Doğan arasında gergin anlar!

Survivor 19. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. İzlenme rekorları kıran Survivor 2018'de bu akşama Hakan ile Nihat'ın kavgası damga vuracak. İşte Survivor 2018 yeni bölüm fragmanı ve yaşanacak gelişmelerin özeti...

Survivor 19. yeni bölümde Hakan ile Nihat Doğan arasında gergin anlar!

Survivor 19. yeni bölümüyle bu akşam izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Survivor 2018'de Hakan Hatipoğlu ve Nihat Doğan arasında nasıl bir tartışma yaşanacak, ceza alacaklar mı? İşte Survivor ile ilgili merak edilen güncel bilgiler...

SURVİVOR 2018 19. BÖLÜM FRAGMANI

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dokunulmazlık oyununun kazananı Ünlüler takımı olurken ve Gönüllüler takımından bir kişinin eleneceği belli olmuştu. Eleme adayları ise İpek, Emre ve Melih olarak belirlenmişti. Survivor'da Pazartesi akşamı oylama sonucu belli oldu ve adaya Emre veda etti.

SURVİVOR 18. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor ödül oyunu başlarda büyük bir heyecana sahne oldu. Ancak skor 6-5'ten sonra büyük bir çıkış yapan Ünlüler takımı geriye kalan 4 oyunu da kazandı ve Gönüllüler'i 10-5 mağlup ederek ödülün sahibi oldu.

SURVİVOR 2018 BARAKA OYUNUNDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Acun Ilıcalı Baraka Oyunu için önemli bir değişiklik olduğunu açıkladı. Bundan sonra haftada iki kere oynanacak olan baraka oyununa her takımdan en iyi iki kız ve en iyi iki erkek yarışacak.

Haberin Devamı