Gazete Vatan Logo

Sürücüleri daha kontrollü yapacak!

TomTom Go, navigasyona yeni bir standart sunmayı hedefliyor

İnteraktif harita ağırlıklı ilk navigasyon cihazı olan TomTom Go, sürücülere etraflarında olup bitenleri ve ileride ne olacağını tam olarak bilme fırsatı sunuyor,

İnteraktif harita ağırlıklı ilk navigasyon cihazı TomTom Go, navigasyon dünyasına yeni bir standart sunmayı hedefliyor. Önümüzdeki aylarda Türkiye’de piyasaya sürülecek yeni bir marka olarak doğan İnteraktif Harita, TomTom anında trafik bilgisi ve 3D Harita; sürücülere etraflarında olup bitenleri ve ileride ne olacağını tam olarak bilme fırsatı sunuyor.

Bilgiye kolay ulaşılacak

TomTom Genel Müdürü Corinne Vigreux, yeni ürünle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Navigasyon, eskiden insanların sadece bilmediği yerler hakkında bilgi verirken biz, şimdi sürücülere akıllıca karar vermeleri gereken bilgilere kolayca ulaşabilme gücü sunuyoruz. Temel günlük sürüş aracı haline gelmesi için taşınabilir navigasyon cihazını yeniden tasarladık. Sürücülerin, TomTom anında trafik bilgisine daha kolay ulaşmalarını ve önlerindeki yolu çok daha kolay görmelerini sağlayarak, hiç hissetmedikleri bir yolculuk yaşamalarını sağlıyoruz.”

3D harita var

Yeni TomTom GO serisi, Yaşamboyu TomTom Trafik paketiyle geliyor. TomTom’un dünya çapındaki trafik bilgileri, tam olarak gecikmelerin başlangıç ve bitişlerini saptıyor ve sürücülerin ulaşacakları noktaya daha hızlı varmalarına yardımcı oluyor. Sürücüler TomTom Trafik’e akıllı telefonlarıyla istedikleri zaman ya da her zaman bağlanarak iki yoldan birini seçebiliyor.

Binalar ve simgesel yapılar çarpıcı 3D ile hayata geçiriliyor; böylece sürücüler her zaman tam olarak nerede olduklarını biliyor. Yeni TomTom GO serisi, basitleştirilmiş bir ürün hattına sahip. Tüketiciler, 4.3 inç, 5 inç ya da 6 inç modellerinden herhangi bir ölçüyü tercih edebiliyor. Yeni serinin rota göstergesi, hızlı arama, favori lokasyonları haritada görmeyi sağlayan My Places, yaşamboyu haritaları ve hız kameraları gibi özellikleri de var.

Haberin Devamı