Kaş’ta bir tasarım hoteli Doria Hotel

Henüz kış gelmeden Türkiye’nin Ege ve Akdeniz kıyılarında sıcacık ve lüks bir tatil yapmak isterseniz Kaş’ta bulunan Doria Hotel bunun için en ideal mekanlardan biri.

Kaş’ta bir tasarım hoteli Doria Hotel

Kaş tepelerinin eteğinde, Yeni Marina’nın yanı başında konumlanan Doria Hotel Kaş’a ve yarımadaya mükemmel bir noktadan bakıyor. Patara’dan taşınan kumlarla oluşturulan otelin sahil alanı, Doria’yı çevrede dikkat çeken, eşsiz bir mekan haline getiriyor. Ortak kullanım alanında bulunan etkileyici havuz tatilinize lüks ve dingin bir değer katıyor.

Barda güneşin akşamüstü havuz ve denizin üzerinde batışını seyretmek ayrı bir keyif. O sırada Doria bara özel olarak hazırlanan ve içinde çevredeki bitkilerden de tatlar bulunduran “Relax Mood” ya da “Joy of Kaş”ı denemenizi tavsiye ederim.

Kaş’ta bir tasarım hoteli Doria Hotel

Sabahları çevredeki köylerden toplanan meyvelerle yapılan reçeller, geniş seçenekli kahvaltı ve Doria’nın özel karışım bitki çayları güne enerjik başlamanızı sağlayan şeylerden sadece biri. Türk ve Dünya mutfağından birçok lezzeti içine alan geniş menüdeki pizzalar benim favorilerimden biri. Tabi bir de Doria’ya özel karides kebap mutlaka denenmesi gerekenler arasında, yanında Likya bölgesinin lokal şaraplarını denemeyi de unutmayın derim.

Haberin Devamı

Kaş’ta bir tasarım hoteli Doria Hotel

Her oda kendine ait bir iskele ile denize açılıyor

Otelde bulunan klimalı on odanın her biri kendi özel iskelesi ile denize açılıyor. Geçişli odalar küçük ya da kalabalık aileler için uygun.Müthiş bir jakuzinin terasında konumlandığı Deluks odalar aynı zamanda geniş terasa ve kendi iskelesine sahip. Bali stili sedirlere sahip Superior odalar ve Sea View odası da aynı şekilde geniş teraslara ve Akdeniz’e açılan kendi iskelelerine sahip. Patara Sahili’nden getirilen ince kumlardan oluşan kıyı ise hareketlilik sorunları yaşayanlar ya da çocuklu misafirler için ideal. Sabah yataktan üç metre ötenizdeki denize bakarak uyanmak ve daha yüzünüzü yıkamadan kendi iskelenizden denize atlamak güne müthiş bir başlangıç. Geceleri ise bir tablonun içindeymiş hissi veren odanın önündeki deniz bir göle dönüşüyor ve sanki bir teknenin içinde yol alıyormuşçasına dalga ve balık sesleriyle uykuya dalıveriyorsunuz. Oda ve kahvaltı şeklinde konaklama hizmeti veren otel Kaş merkeze ve limana on dakikalık yürüme mesafesinde. Her odanın sahip olduğu iskele, teras alanları, ortak kullanıma yönelik büyük havuz, gösterişli tasarımı ve lezzetli dünya ve Türk mutfağı ile göze çarpan Doria Restoran, otele ayrı bir değer katıyor. Bütün bunlar tatilinize lüksü ve sakinliği aynı anda katıyor. Şnorkel dalışı, yürüyüş, tırmanış, su sportalı ve tüplü dalış ise Kaş‘ta tüm yıl boyunca yapabileceğiniz aktiviteler arasında.

Haberin Devamı

Kaş’ta bir tasarım hoteli Doria Hotel

Kasım sonrası tatil başkadır

300 gün güneşe sahip Kaş‘ta bulunan yıl boyunca açık olan Doria’nın kış programında; yoga, detox tatilleri, Likya yürüyüşleri, sanat atölyeleri bulunuyor. Havanın 20’li seyrettiği Kasım Aralık ayında denize girmek adeta bir hediye gibi Kaş’ta. Tatiliniz boyunca antik kent ziyareti yapabilirsiniz.

Rezervasyon için :

Adres: Kaş Marina, Acısu Mevkii, Uğur Mumcu Cd., 07580 Kaş/Antalya

Haberin Devamı

Telefon :(0242) 836 1051

www.thedoriahotelkas.com

DİĞER YENİ YAZILAR