Sağlıklı yaşam tatili

Antalya’daki TheLifeCo detoks merkezinde fazla kilolarınızdan kurtulabilir, spa’sında gençleşip yenilenebilirsiniz. Toksinlerden arınıp işe zinde başlamak isteyenler için iyi bir alternatif olabilir...

Bundan yaklaşık 4-5 sene önce yakın arkadaşım Ersin Pamuksüzer’in The LifeCo adıyla açtığı detoks merkezine ziyaretimi size yazmıştım. Detoks programlarını, alkali beslenmeyi, sağlıklı yaşam felsefesini. O zamanlar detoks bu kadar popüler ve yaygın değildi. O zamandan beri bu konuda bilinç çok daha yükseldi. Bunda onların da katkısı çok büyük tabii. Bunların zemininde de tabii hep insanları hastalanmadan daha sağlıklı dinç, enerjik&canlı olmalarını sağlamaya yönelik bir içgüdü var. Bu içgüdü ile birlikte daha fazla insana destek olabilmek amaçlı olarak LifeCo Türkiye’de ve dünya çapında büyüyor. Öncelikle Antalya’da Akra Barut (eski Dedeman Lara) otel içinde çok modern ve geniş bir tesis açmışlar. Çok yakında da Thailand ve Dubai şubeleri geliyor. Yıllardır istikararla hizmet veren Bodrum tesislerini yenilemek ve genişletmek amaçlı tadilatta olduğundan ben Antalya tesislerini ziyaret ettim. Tesiste hizmet verilen alanlar;

Arınma Programları; her zamanki bildiğimiz master ve yeşil detoksunuzu Antalya’da da yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Beslenme Programları; detoks yapmak istemeyip sağlıklı beslenip, sporunu yapıp spasını kullanmak isteyenler için 800 ve 1200 kalorilik yeni alkali çiğ vegan gurme mönüleri oldukça lezzetli ve keyifli. İnsan şaşırıyor gerçekten! Bunun için yurt dışından Donatas adında uzman bir şef getirmişler. Pestolu spaghetti makarna yerine kabaktan yapılıyor mesela. Lazanyadaki hamur dilimleri yerine yine kabak kullanılıyor.

Sağlıklı yaşam tatili

SPA

15 masaj odaları var. Masajlar süper rahatlatıcı. Hamam alanı hem kadın-erkek karışık hem de sadece kadınlar için ayrı olarak 2 farklı bölge olarak düşünülmüş. Sauna-buhar yanısıra bir de kar çeşmesi var. Bu sıcak uygulamalardan sonra kar-buz’la yıkandığınızda kan dolaşımı hızlanıyor ve işte en güzel cilt yenileme ve gençleşme!

YOGA

Günde iki kere yoga yapılıyor. Vücudunuzun esnemesi, tıkanıklıkların açılması, ağrılarınızın azalması açısından çok faydalı. Depresif durumlara ve uykusuzluk problemi olanlar için de dolaylı olarak faydalı.

Sağlıklı yaşam tatili

Doğal iyileşme terapileri

Haberin Devamı

Bu anlamda günümüzde en yoğunluklu sorun yaşanan konulara odaklanmışlar. 3 farklı programları var.

1- Diyabet kontrol

2- Enerji ve Bağışıklık

3- Kalp ve Damar Sağlığı... Bunlar günlük yaşam tarzında yapılan yanlışlarla oluşan problemleri çözmeye yönelik uygulamalar. Ve tüm bunlar doktor kontrolünde yapılıyor.

Zihinsel ve duygusal arınma

İnsan beden-zihin ve ruhtan oluşur. Bedensel arınma beraberinde duygusal ve ruhsal bir hafiflemeyi de beraberinde getiriyor. Ancak çeşitli terapilerle de destek unutulmamış program içinde. Özellikle nefes ve eft terapileri burada büyük yer tutuyor. Depresyon, bağımlılık, korkular, fobiler, sigara bırakma vb. konularda seanslar yapılıyor.

DİĞER YENİ YAZILAR