Gazete Vatan Logo

Sucuk fabrikası ‘On’a dönüştü

Sucuk fabrikası ‘On’a dönüştü

DKY İnşaat, Kağıthane’de Beşler Sucuk fabrikasının arazisinde inşa edeceği 200 milyon liralık projesini ‘DKY On’ konseptiyle geliştirdi. DKY İnşaat’ın teknoloji ve paylaşıma odaklanan yeni konsepti 5 yılda 10 projeye yayılacak.

DKY İnşaat, ‘DKY On’ adını verdiği konseptle geliştirdiği ilk projesi DKY On Kağıthane’yi satışa çıkardı. Kağıthane’de Beşler Sucuk fabrikası arazisi üzerinde kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek DKY On, 200 milyon liralık yatırımla hayata geçecek. Proje, 205 konut, ticari alan ve ofislerden oluşacak.
Buçuklu balkonlar
DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, dünyadaki trendleri takip ederek yeni bir konsept oluşturduklarını belirterek, “DKY On konseptinin ilk adımını Kağıthane ile atıyoruz. Bu konseptte her yıl 2 proje geliştirmeyi hedefliyoruz. Kağıthane’den sonra Çeliktepe projemiz gelecek. Her yıl 2 proje olmak üzere 5 yılda 10 projede bu konsept yer alacak. Projelerin toplam büyüklüğü 2 milyar TL olacak” dedi.
DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel de projenin özellikleri hakkında bilgi verdi. Türel, şunları söyledi: “DKY On Kağıthane, 57 ile 86 metrekare arasında değişen 1+1.5 ve 2+1.5 tipinde 205 konut, ticari alan ve ofislerden oluşacak. DKY Kartal ile sektöre kazandırdığımız buçuklu balkonlu konsepti burada da uyguladık. Dairelerin metrekare fiyatı ortalama 6 bin ile 6 bin 500 lira seviyesinde. Daire fiyatlarımız lansmana özel peşin KDV dahil 309 bin liradan başlıyor. 600 bin liraya çıkan dairelerimiz var.”
Yemeği de arabayı da paylaştıracak
‘HAYATA Açık’ sloganıyla tasarlanan DKY On’un bazı özellikleri şöyle:
- ‘Dijital topluluk portalı’ ile ev sahipleri ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyip etkileşim halinde olacaklar.
- Araç, eşya, ortak fonlama gibi paylaşım uygulamaları tek bir yerde sunulacak.
- Konsepte Samsung, Fongogo, Zumbara, Mealbox, Zone Club, Mixer Arts, CoffeeSapiens, Sharemyfare, Spotify gibi şirketler destek veriyor.

Haberin Devamı