Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Nisan Salı

Star TV’nin yayınlandığı günden beri gözlerden yaşı eksik etmeyen Anne dizisi bu hafta da yayın akışında izleyici ağlatacağa benziyor. Dizinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir önceki bölümde Zeynep ve Turna’nın karşılaşıp karşılaşmayacağını merak eden diziyi izleyenler, sonunda dizinin son kısmında muradına erdi. Yeni bölümde ise işler değişeceğe benziyor. Anne dizisinin yeni bölümü 18 Nisan Salı akşamı 20.00’de Star TV ekranlarında olacak. Yeni bölüm detayları ise bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Nisan Salı

Adı gibi anne şefkati veren Anne dizisi, en çok izlenen dizilerden birisi olmaya devam ediyor. 24. Bölümün fragmanının yayınlanması ile yeni bölümde neler olacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bir önceki bölümde Zeynep ve Turna’nın karşılaşması doruk noktasıydı. Yeni bölümde ise aralarında ne olacağı merak konusu oldu.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Anne dizisi ile ilgili 24. bölümün fragmanı yayınlandı ve yeni bölümde neler olacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Melek hala Cengiz’in eziyetine maruz kalırken Şule bu duruma hiçbir tepki göstermemektedir. Bu durum ile alakalı olan tek kişi ise Zeynep’tir. Zeynep, bu durumu okuldan bir öğretmenle görüşerek üzerine düşmeye çalışır.

Şule ve Cengiz de bu durum yüzünden zor duruma düşerler. Zeynep hem ailesi ile sorunlar yaşamakta, hem de Melek’in peşine düşmektedir. Melek ise sokakları, evinden daha çok istemektedir. Zeynep, ilerde olmak istediği meslek için üniversitede okuyabilme fırsatı yakalamıştır. Zeynep ve Melek’in yolu ise bu noktada kesişir.

Haberin Devamı

Kardeşi ile zor duruma düşen Turna’nın yardımına ise Gönül yetişir. Gönül, Turna’yı Sakar teyze ile bir araya getirmiştir. Fakat Zeynep bu durumdan şüphelenmektedir. Cengiz ve Şule’nin ise başları derttedir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümde, Zeynep, Cahide ve Sinan Turna hakkında konuşurken içeri dalar fakat ikili konuyu kapatır. Ama Sinan, Zeynep’e yalan söylemek istememektedir. Cahide ise onu susması için ikna etmeyi amaçlamaktadır.

Turna, Zeynep’i Zeliş ile gördükten sonra kendisini Hasan’a ablalık yaparak avutmaktadır. Turna, Şule’nin şarkıcılık yapacağını öğrenir. Sinan’a Turna’nın yaşadığını Zeynep’le konuşması için söyleyen Gönül de rahat hissetmemektedir. Fakat elini Turna’nın üzerinden çekmeye karar vermiştir.

Gönül, Turna’ya yardım getirip hemen gitmek ister fakat olanlara şahit olunca yüreği parçalanır. Buna dayanamayınca sabredemeyip Turna’nın karşısına çıkar. Sakar teyze ve Turna böylece kavuşurlar. Zeliş’e vermiş olduğu sözü tutabilen Zeynep de Gönül’ün ortadan kaybolma durumlarından ve gizemli davranışlarından şüphelenmeye başlamıştır.

Haberin Devamı

Cengi ve Şule, yeni hayata alışmaya çabalamaktadır fakat bu süre içerisinde Şule’nin patronu olan Haydar’ın gözleri üzerlerindedir. Özellikle Cengiz, geçmişteki alışkanlıklarını bırakamamaktadır.

Gamze’nin hayatına ise beklenmedik birisi ayak basmaktadır. Duru ise mutsuzdur. Evlenme teklifini kabul etmeyen Ali ile kavga ettikten sonra Duru kendini kaybetmektedir. Sinan ise, Zeynep’i aklından çıkaramamaktadır ve karısına her şeyi söylemek istemektedir ve Zeynep’le konuşmaya karar verir.

Zeynep, Gönül’ün bir şeyleri sakladığını düşünerek takip eder ve hayatının en büyük sürprizi ile karşılaşması an meselesidir.

Yeni bölüm ve daha fazlası 18 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!