Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sorgulama İle SGK Hizmet Dökümü Ve SSK Prim Sorgulama

SSK gün sorgulama menüsünden SGK hizmet dökümü bilgilerine ulaşabilirsiniz. SSK prim sorgulama için gerekli olan adımları öğrenmek için SSK gün sorgulama haberimizi inceleyebilirsiniz.

SSK Gün Sorgulama İle SGK Hizmet Dökümü Ve SSK Prim Sorgulama

SSK gün sorgulama için, e devlet 4a hizmet dökümü bölümünü kullanmalısınız. E devlet şifresiyle giriş yapılan sisteme aracılığı ile SGK hizmet dökümü detaylarını görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca 4a hizmet dökümü ekranından SSK prim sorgulama işleminide de yapabilirsiniz. E devlet şifrenizi PTT üzerinden aldığınızı düşünerek herhangi bir detaya girmiyoruz. Esgm hizmet sorgulama ekranı geçici olarak SGK tarafından kullanımdan kaldırıldığı için, SSK gün sorgulama yapabileceğiniz tek adres e devlet kapısıdır.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

SSK PRİM SORGULAMA

E devlet hizmet sorgulama sayfasından tüm SGK sigorta işlemleri yapılabilmektedir. Ayrıca tüm devlet kurumlarına da yine buradan ulaşabilirsiniz. Haberimizde sizlere SSK gün sorgulama ile ilgili detayları sunuyoruz. Esgm üzerin den sadece kimlik bilgileri ve TC kimlik numarası ile alınabilen hizmet artık e devlet üzerinden şifreli olarak kullanılacaktır. Bu sebepten sorgulama yapacak tüm vadandaşlar e devlegt sistemine üye olmalıdırlar.

Haberin Devamı

SSK sorgulama nasıl yapılır? SSK sorgulama hangi hizmetleri kapsamaktadır? SSK gün sorgulama ve SGK hizmet dökümü detayları haberimizde.

SSK sorgulama yapmak istiyorsanız, e devlet kapısına giriş yapmanız gerekmektedir. E devlet kapısı üzerinde SGK menüsü ile sunulan bağlantılar sayesinde istediğiniz SSK sorgulama yapabilirsiniz. SSK sorgulama konusunda kişilerin hizmet dökümü alma, prim ve sigorta sorgulama yapması mümkündür. Sunulan hizmetler doğrultusunda hangi bilgilere erişmek istiyorsanız, o hizmeti seçmeniz yeterlidir. Böylece gerekli işlemler sizin için yapılacak ve devlet kapısı üzerinden sunulacaktır.

SGK Hizmetleri

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından online olarak pek çok hizmet sunulmaktadır. Vatandaşların sadece SSK sorgulama için değil, sunulan diğer hizmetler için de ilgili bağlantıları takip etmesi yeterlidir. Böylece sigortanız başta olmak üzere SGK tarafından sunulan hizmetler ile ilgili online olarak takip yapabilirsiniz. Sigortası olan ya da SGK ile bağlantılı herhangi bir işlem yapan vatandaşların yararlanabileceği hizmetler üstelik tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu bakımdan e devlet kapısı ya da SGK özel sayfaları üzerinden istediğiniz zaman işlem yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

SSK gün sorgulama konusunda yardım alabileceğiniz özel uygulamalar da bulunmaktadır. Cep telefonları için özel olarak geliştirilen ve uygulama marketlere yüklenen uygulamalar sayesinde istediğiniz sigorta işlemlerinizi cep telefonlarınızüzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Belirtilen işlemler için cep telefonuna yüklediğiniz uygulamaların kullanılması da aynı bilgisayar üzerinden yapacağınız işlemler gibidir. Kolay bir şekilde yapacağınız işlemleri, tüm vatandaşlar yapabilmekte ve bilgi alabilmektedir.