Gazete Vatan Logo

SSK Prim Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Gün Sorgulama

SSK prim sorgulama işlemleri SGK menüsündee devlet portalından verilmektedir. SSK gün sorgulama ve SSK prim sorgulama gibi hizmet detayları haberimizde.

SGK tarafından vatandaşların bilgi almasını kolaylaştırmak amacıyla online olarak sunulan hizmetler vatandaşlara yardım sağlamakta ve sigorta ile ilgili merak edilen tüm soruları yanıtlamaktadır. Bu nedenle sizler de sigorta ve SGK ile ilgili işlemlerinizde online hizmetleri tercih ederek işlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

E DEVLET GİRİŞİ

SSK Gün Sorgulama

SSK gün sorgulama en çok yapılan işlemler arasındadır. SSK gün sorgulama ile birlikte kişilerin sigorta gün bilgilerine ulaşarak, özellikle emeklilik konusunda bilgi alması, hizmeti daha da popüler hale getirmiştir. Üstelik sadece emeklilik için değil, iş veren tarafından sigorta primlerinin düzenli ödenip ödenmediğini kontrol etmek için de SSK gün sorgulama yapılmaktadır. SSK gün sorgulama yapmak isteyenlerin SGK hizmetleri arasından hizmet dökümü alması yeterli olacaktır. Alınan hizmet dökümü ile birlikte SSK gün sorgulama işlemleri de yapılacak ve kolay bir şekilde SSK gün sorgulama sonuç sayfasına erişim sağlanacaktır. Sunulan SSK gün sorgulama hizmetinden siz de sigortanız üzerinden yararlanabilir ve ne kadar gününüz olduğunu öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

E Devlet Sigorta Hizmetleri

SGK tarafından online sunulan hizmetlerin tamamı, e devlet kapısı üzerinden erişime açılmıştır. Bu bakımdan üyelik girişi yaptıktan sonra herhangi bir kısıtlama bulunmayan portal üzerinden siz de SSK prim sorgulama gibi işlemleri yapabilir ve SSK prim sorgulama gibi hizmetlerden yararlanarak sonuçlar üzerinden bilgi sağlayabilirsiniz. Herhangi bir kısıtlama olmayan SGK hizmetleri için tek kriter kişilerin e devlet kapısına giriş yapmasıdır. Giriş yaptıktan sonra sınırsız şekilde tüm SGK hizmetlerindenyararlanılabilmektedir. Hizmetlerden yararlanmak için ekranda yazan SSK prim sorgulama gibi bağlantılara tıklananız yeterli olacaktır. Tıklamanızın ardından ilgili hizmet için kişinin tüm durumu açılacak yeni sayfada yayınlanacak ve böylece kişinin bilgi alması sağlanacaktır. Bu bakımdan ek bir bilgi girişinin dahi gerekmediği e devlet üzerinden sorgulama yapmak da son derece kolaydır.

Haberin Devamı

Mobil Sigorta Sorgulama

Bilgisayarlar üzerindenyapacağınız SSK primsorgulamahizmetlerini telefonlarınız ve akıllı cihazların üzerinden de yapabilirsiniz. Mobil olarak yapacağınız işlemlerde ilk olaraktelefonlarınıza e devlet uygulamasını yüklemenizgerekecektir. Gerekli yüklemeyi yaptıktan sonra ise telefonda yer alan uygulamayı açarak kolay bir şekilde e devlet giriş yapabilirsiniz. Edevlet girişi yaptıktan sonra ise, mobil olarak tüm e devlet hizmetlerindenyararlanabileceğiniz gibi sigorta ile ilgili olarak sunulmuş olan hizmetler üzerinden de bilgi sağlayabilirsiniz. Bu bakımdan mobil olarak e devlet girişi yapmak sizin için çok daha kolaylık sağlayacaktır.