Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Hizmet Dökümü Alma

SSK gün sorgulama ve SGK hizmet döküm alma işlemleri e devlet sisteminden online olarak sunulmaktadır. SSK sorgulama hizmetleri menüsünden nasıl SSK gün sorgulama işlemlerini yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.

Sigortası olan kişilerin sigortaları ile ilgili bilgi almak için SSK gün sorgulama hizmetinden yararlanmanız gerekmektedir. SSK gün sorgulama, SGK tarafından bu tür işlemlerde vatandaşların yararlanması için sunulmuş olan tüm vatandaşların gerektiği durumlarda online olarak sunulan bu SSK gün sorgulama hizmetinden yararlanması yeterli olacaktır. SSK gün sorgulama işlemleri için e devlet kapısı üzerinden sunulmuş olan hizmet dökümü bağlantılarına tıklamanız gerekmektedir. Alacağınızhizmet dökümü üzerinden aynı zamanda SSK gün sorgulama da yapmış olacaksınız.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

E DEVLET GİRİŞİ

SSK gün sorgulama için alacağınız hizmet dökümüne bakarak gün bilgisini öğrenebilir ve böylece kolay bir şekilde siz de sigortanız üzerinden SSK gün sorgulama yapabilirsiniz. Bu konuda hizmet dökümü alma adımlarını takip etmeniz yeterli olacaktır.

E Devlet Girişi İle SGK Hizmet Dökümü Alma

E devlet girişi yaparak SGK hizmet dökümü almanız, gün sorgulama başta olmak üzere pek çok konuda size fayda sağlayacaktır. Bu nedenleyapacağınız işlemlerin pek çoğunu SGK hizmet dökümü alarak gerçekleştirebilirsiniz. SGK hizmet dökümü almak için ilk olarak e devlet üyeliğiniz ile birlikte e devlet kapısına giriş yapanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra ise SGK menüsü altında yer alan SGK hizmet dökümü ile birlikte hizmet dökümünüzü alabilir ve döküm üzerinden istediğiniz şekilde incelemeyapabilirsiniz. Sizler için SGK tarafından sunulan bu kolaylık ile birlikte istediğinizzaman sigorta bilgilerinizi kontrol edebilir ve takip edebilirsiniz. Bu bakımdan herhangi bir tereddüt yaşamamak ve sigorta takibinizi iyi bir şekilde yapmak için sizler de SGK hizmet dökümü alabilirsiniz.

Haberin Devamı

E devlet kapısı üzerinden SGK hizmet dökümü dışında pek çok sigorta hizmeti de sunulmaktadır. Üstelik sadeceçalışanlar için değil, emekliler için de sigortahizmetlerisunulduğu için bu hizmetlere yoğun bir ilgi gösterilmektedir. Sizler de bu hizmetlerden yararlanmak için belirtildiği gibi giriş yapmanız yeterli olacaktır. Sisteme giriş yapıktan sonra tüm hizmetlerden yararlanmanız mümkün olacağı gibi herhangi bir kısıtlama da uygulanmayacaktır. Üyelik giriş yapılmadığı takdirde ise hizmetleri seçseniz bile, sorgulama yapma sırasında sistem tarafından üye girişi istenecektir.

Haberin Devamı

E devlet kapısı üyeliği ile ilgili sorun yaşayan kişiler, online olarak üyelik açılmadığı için PTT üzerinden şifre alması ve alınan şifre ile birlikte e devlet kapısı girişi yapmanız yeterli olacaktır. Bu sayede devlet kapısı üzerinden sunulan tüm hizmetlere erişim sağlayabilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz.