Gazete Vatan Logo

Sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı

Sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce Türkiye genelinde içerisinde Sivas'ın da yer aldığı birçok ilde ihtiyaç duyulan kadrolara toplam 2 bin 954 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Adalet Bakanlığı'nca Açık Ceza İnfaz Kurumunda görevlendirilmek üzere ihtiyaç duyulan 10 bayan infaz koruma memuru ile Açık Cezaevi ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 2 sağlık memuru alımı için müracaatların 4 Nisan tarihinden itibaren başladığını söyledi.

Sivas'ın yanı sıra bir çok ilde ihtiyaç duyulan kadrolara yapılacak alımlar kapsamında Türkiye genelinde toplam 2 bin 954 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceğini söyleyen İrcal,"Türkiye genelinde ceza infaz kurumları için sözleşmeli 2 bin 454 infaz ve koruma memuru, 144 büro personeli, 95 diğer sağlık personeli, 56 teknisyen, 155 şoför), 26 aşçı 24 kaloriferci alımı yapılacak. 4 Nisan tarihinde başlayan müracaatlar 15 Nisan tarihi mesai bitiminde sona erecektir” dedi.

Haberin Devamı

KPSS 2014 puanına göre 70 puan alan ve şartları taşıyanların başvuru yapabileceği sınav şartları ile ilgili geniş bilgi almak isteyenler www.sivas.adalet.gov.tr internet adresinden bilgi edinebilecekler.