Gazete Vatan Logo

Söz dizisinin 44. yeni bölümünde Yavuz, babasının hayatından endişe ediyor!

Söz dizisinin 44. yeni bölümüyle bu akşam yine nefesleri kesecek. Konusu ve oyuncularıyla ilgiyle izlenen dizi Söz'de Yavuz'un vermesi gereken hayati karar ne olacaktır? İşte Söz yeni bölüm fragmanları ve özeti...

Söz dizisinin 44. yeni bölümünde Yavuz, babasının hayatından endişe ediyor!

Söz dizisinin 44. yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Star TV'de bu akşam yayınlanacak olan Söz'de Derman nasıl bir eylemde bulunacak? Yavuz'un vereceği karar ne olacak? İşte tüm merak edilen gelişmeler...

SÖZ 44. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Agah’ın deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz, babasının hayatından endişe duysa da onun vereceği işareti beklemektedir.

Bu sırada Agah’ın yıllar boyunca biriktirdiği Medusa ve yabancı bürokratların kirli işlerini ortaya seren bilgilerle dolu bir dosyanın Ankara’ya ulaştırılması gerekmektedir. Erdem ve Yavuz bu görev için birlikte hareket ederken, Ataşe bu bilgilerin yerine ulaşmaması için onları takip etmektedir.

Derman’ın yapacağı eylem Yavuz’u hayati bir karar vermek zorunda bırakır.

Ebu Zübeyir’in tutulduğu özel hapishaneye gönderilen Agah, Medusa’ya dair bilgileri öğrenmek için harekete geçer. Agah’tan gelecek işaretle, onu tutulduğu yerden kurtarmak için harekete geçmeyi planlayan Tim, gerekli bilgileri Karabatak sayesinde elde eder..

Haberin Devamı

Karabatak ise gece çıktığı görevde hiç ummadığı sürprizlerle karşılaşır.