Gazete Vatan Logo
Magazin Sömestir rehberi!

Sömestir rehberi!

Çocuklar için 15 günlük mola başlıyor. Şimdi tatilin tadını çıkarma zamanı... İşte minikler ile ailelerine, bu süre içinde eğlenceli vakit geçirebilecekleri renkli etkinlikler ve uygun alışveriş fırsatları...

Yaratıcılığını keşfetsin...

Yıllardır çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, yarıyıl tatilinde de özel bir program eşliğinde birbirinden eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmasına ev sahipliği yapıyor. Akbank Sanat, çocuklarının yarıyıl tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini isteyen tüm aileleri çağdaş sanat atölyesine davet ediyor. Her yaş grubuna göre çeşitli sanatsal gelişimini sağlamak için Sarkis su içinde suluboya atölyesi, Yaratıcı Drama Atölyesi, Oyuncak Heykel Atölyesi, Linol Baskı Atölyesi, Ailece Mozaik Atölyesi, Mobil Heykel Atölyesi. Sınırlı sayıdaki katılım için başvuru yapmak ve etkinlik takvimini öğrenmek için www.akbanksanat.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.

En büyük eğlence parkına davet!

Gençlere ve çocuklara doyasıya bir tatil yaşatmak isteyen Mall of İstanbul, spor, sanat ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturuyor. Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence parkı MOİPark, 300 metre ile Türkiye’nin en uzun kızak pisti ve en sevilen çocuk oyunları sömestir boyunca tatilin keyfini çıkartmak isteyenleri ağırlayacak.

Haberin Devamı

Hayalindeki tatili çizsin...

24 Ocak -8 Şubat tarihleri arasında Boyner ve YKM Mağazaları’nın vitrinleri çocukların hayallerine açılıyor. Çocuklar, mağaza vitrinlerinde hazırlanan özel bölümde ‘Hayalindeki Tatili Çiz’ temasıyla diledikleri resimleri yapacak. Her aktivite günü#tatilimvitrinde hashtag’iyle çocuğunun mağaza vitrinlerine çizdiği resmi Instagram’da paylaşan 1 kişiye sürpriz bir hediye verilecek.

Zelfler’in sihirli yolculukları

Ankara’nın Alışveriş Merkezi Kentpark AVM yarıyıl tatilinde ‘Zelfler’in Sihirli Yolculuğu’nu minik ziyaretçileri ile buluşturuyor. Adındaki diyarlarında yaşayan ve ayrı güçlere sahip Zelfler, uzun ve renkli saçları ile şans getirerek karnelerini alan minik ziyaretçilerimize coşkulu anları 24 Ocak’tan 1 Şubat’a kadar Türkiye’de ilk kez Kentpark AVM’de miniklerle buluşacak.