Gazete Vatan Logo

Sokak köpeği çocuğun suratını parçaladı

BURSA’nın İznik İlçesi’nde 7 yaşındaki Anıl Umutlu’yu, evinin önünde sokağa köpeği yüzünden ısırdı. Hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen küçük Anıl’ın babası İlkem Umutlu, belediyeyi önlem almamakla suçlayarak, "Belediye köpekleri itlaf etmesin ama çocuklarımızın da güven içinde sokak ve parklarda dolaşmalarını istiyoruz" dedi.

Olay, İznik Selçuk Mahallesi Altınkent Sokak’ta meydana geldi. Evlerinin önünde oynayan Anıl Umutlu sevmek istediği sokak köpeği tarafından yüzünden ısırıldı. Acı içerisinde eve koşan küçük çocuk, annesi Fatma Umutlu tarafından İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yanağından ve alnından ısırılarak yaralanan Anıl Umutlu, buradaki ilk müdahalesinin ardından Bursa’ya sevk edildi. Baba İlkem ve anne Fatma Umutlu, çocuklarını tedavi ettirebilmek için önce Çekirge Devlet Hastanesi’ne, oradan da Uludağ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti.

Baba İlkem Umutlu, burada gerekli tedavinin yapıldığını ancak, 6 ay sonra plastik cerrahi uygulanacağını söyledi. Küçük Anıl’ı ailesi, olayda ihmali bulunduğunu öne sürdüğü İznik Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Haberin Devamı