Gazete Vatan Logo

Şöhret kan şiddet Johnny Depp

53 yaşındaki ünlü oyuncu Johnny Depp ile 30 yaşındaki ABD'li aktris Amber Heard'in tutkuyla başlayan ilişkileri evlilikleri boyunca şiddet, alkol krizleri ve tutku ile sürdü. Milyonlarca kadının hayran olduğu Depp girdiği kıskançlık krizlerinden birinde parmağını kesecek kadar ileri gitti!

Şöhret kan şiddet Johnny Depp

Ayrılıkları yılan hikayesine dönen Johnny Depp (53) ile ABD'li aktris Amber Heard'in (30) boşanma davasında yeni bir gelişme daha meydana geldi. Ünlü aktör, 2015'te 'Tutku Günlükleri' filmindeki rol arkadaşı Amber Heard ile dünya evine girmiş, geçtiğimiz aylarda ise boşanacaklarını açıklamıştı. 15 ay boyunca evli kalan çiftin beraberlikleri olaylarla doluydu.

'Uyuşturucunun etkisindeydi'

Heard geçtiğimiz günlerde, eski eşinin bir sinir krizi anında parmağını keserek kendi kanıyla aynaya 'Easy Amber' (Ucuz Amber) ve 'Starring Billy Bob' (Başrolde Billy Bob) yazdığını iddia ettiği delilleri mahkemeye sundu. Heard'a göre Depp, o sırada çok sarhoştu ve ağır bir uyuşturucu etkisindeydi. Heard'ın iddialarına göre, Depp parmağını kestikten sonra 24 saat içinde tedavi ettirmediği için, elinden kesilen bir parça deri ile parmağının ucuna yamandı. Hatta bu kesik nedeniyle Depp'in son filmi 'Karayip Korsanları 5: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz'ın çekimlerine 4 hafta ara verildi.

Heard'ın mahkeme belgelerinde şunlar yazıyor: Amber Heard, 'Danimarkalı Kız'ın çekimleri için Londra'dayken bir gün telefonda eşi Johnny Depp'le kavga etti. Bir öfke patlaması anında telefonu fırlatan ve birkaç bardak kıran Depp, parmağını kesti. Depp daha sonra parmağını mavi boyaya batırdı ve aynaya 'Starring Billy Bob and Easy Amber' (Başrolde Billy Bob ve Ucuz Amber) yazdı.

Haberin Devamı

Thornton'u kıskanmış

Depp'i kıskançlık krizlerine sokan kişi, Heard'ın 'London Fields' filminde birlikte oynadığı rol arkadaşı, Angelina Jolie'nin eski eşi ABD'li aktör Billy Bob Thornton'du. Depp, eşiyle 61 yaşındaki aktörün ilişkisi olduğunu iddia ediyordu. Heard'a göre Johnny Depp, evlilikleri boyunca da Heard'ın başka erkeklerle ilişkisi olduğunu iddia ederek ona sürekli şiddet uyguluyordu.

Kavga görüntüleri internete sızmıştı

Bu olaydan hemen önce, Johnny Depp'in öfke patlaması yaşadığı bir video gündeme oturdu. Gizlice sızdırılan görüntülerde Depp'in evlerinin mutfağındayken Heard'e bağırıp çağırdığı, dolap ve büfeyi yumrukladığı, küfürlerle Heard'ün üzerine yürüdüğü görülüyordu. Hatta Amber, Depp'in yüzüne telefonunu fırlatığını bile iddia etti.

Haberin Devamı

Sadık kalacağına inanmıyordu

Heard'ün önceki ifadelerine göre, Depp evlilikleri boyunca birçok kez eşine şiddet uyguladı. Ünlü aktörün Heard'ın biseksüel ilişkilerinden rahatsız olduğu, bu nedenle de kıskançlık krizleri geçirdiği ifade edildi. Amber Heard’ın model Cara Delevingne ile ilişkisi olduğunu düşünen Depp, aptal yerine konulduğunu söyledi. Ünlü aktör, evliliklerinin başından beri Amber’ın biseksüel olduğuna ve bu nedenle ona asla sadık kalamayacağına inanıyordu.

'Makas eller' ile parladı

Kariyerinde ses getiren ilk yapım Tim Burton'ın 'Edward Scissorhands' (Makas eller) oldu. Depp, performansıyla Altın Küre'ye aday gösterildi. 1994'de Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaştığı 'What's Eating Gilbert Grape' ile ikinci kez Altın Küre adayı oldu. 2007'de ise 'Sweeney Todd' filmi ile bu ödülü kazandı. 9 Altın Küre adaylığı olan Depp'in filmlerden bazıları söyle:

1990 - Edward Scissorhands

Haberin Devamı

1993 - Benny & Joon N

1993 - Arizona Dream

1994 - Ed Wood

1999 - Sleepy Hollow

2003 - Pirates of the Caribbean

2004 - Finding Neverland

2005 - Charlie and the Chocolate Factory

2007 - Sweeney Todd

2010 - Alice in Wonderland

2014 - Into the Woods

Skandalın kilit tarihleri

Ekim 2009: Çift, 'Tutku Günlükleri' filminin çekimleri sırasında tanıştı.

Haziran 2012: Flört etmeye başladılar.

Ocak 2014: Nişanlandılar.

Nisan 2014: Depp, çocuk istediğini söyledi.

Şubat 2015: Evlendiler.

Mart 2015: Depp, film setinde duvarı yumrukladı. Elindeki yaralar tartışma konusu oldu.

Mayıs 2015: Çift, Avusralya'ya yasadışı olarak köpek sokmaktan gözaltına alındı.

Kasım 2015: Heard, evliliklerinin iyi gitmediğini açıkladı.

Nisan 2016: Depp'in eşine şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

Mayıs 2016: Ünlü aktörün annesi hayatını kaybetti.

Mayıs 2016: Çift boşanacaklarını duyurdu.

Hızlı bir çapkın

3 Oscar adaylığı olan Johnny Depp, 1983-1986’da yaptığı ilk evliliğinden sonra, Winona Ryder, Sherilyn Fenn, Kate Moss ve Jennifer Grey ile nişanlandı. 2012'de 14 yıl beraber olduğu ve 2 çocuğunun annesi Fransız şarkıcı ve aktris Vanessa Paradis ile yollarını ayırdı. Amerikan basını, Depp'in kendisinden yaşça küçük kadınlara ilgisinin olduğunu sık sık dile getiriyor. Aktör, 27 yaşındayken 16 yaşındaki Winona Ryder, 31 yaşındayken 20 yaşındaki Kate Moss ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Üvey babası ilham kaynağı olmuştu

Garson bir anne ve inşaat mühendisi bir babanın en küçük çocuğu olan John Christopher 'Johnny' Depp, ABD'nin Kentucky eyaletinde 1963 yılında dünyaya geldi. Babasının işi dolayısıyla 3 kardeşi ile birlikte çok sık seyahat eden Depp, 20'den fazla Amerikan kentinde yaşadı. 1978'de ailesi boşandıktan sonra annesi, Robert Palmer adlı adamla evlendi. 2000 yılında çok sevdiği üvey babasını kaybeden Depp, Palmer'ın vefatı üzerine "O benim ilham kaynağımdı" ifadesini kullanmıştı.

'Rock yıldızı' olmak istiyordu

Depp'in müziğe ilgisi, 12 yaşında annesinin gitar hediye etmesi sonrası ortaya çıktı. O dönemde ABD'de popüler 'garaj grupları'nda gitar çalan Depp, iyi bir rock müzisyeni olabilmek için liseyi yarıda bıraktı. 1983'te kendi müzik grubunun basçısının kız kardeşi Lori Anne Allison ile evlendi. Evlilikleri 2 yıl sürse de güzellik uzmanı Allison, Depp'i Nicolas Cage ile tanıştırdı. Ve oyunculuk kariyeri başlamış oldu. 20 yaşındaki Depp, oyunculuk kariyerine 1980'li yılların efsanevi filmi 'Elm Sokağı Kabusu'ndaki 'Glen Lantz' rolüyle başladı. İlk rolünü Wes Craven'ın kült filminden kapmasına karşın, Depp'in Hollywood'daki ilk dönemi uzun soluklu '21 Jump Street' dizisi ile şekillendi.