Gazete Vatan Logo

Şimdi de Galaxy J5 patladı!

Galaxy Note 7'nin ardından şimdi de farklı bir Galaxy telefonu alev aldı!

Şimdi de Galaxy J5 patladı!

Fransa'da yaşayan bir Galaxy J5 kullanıcısı, The Associated Press'e yaptığı açıklamada telefonunun alev aldığını söyledi. Anlatma şekline bakılırsa olay bir Galaxy Note 7 vakasına benziyor, ama derhal bir sonuca varmamak iyi olur. Telefonun sahibi Lamya Bouyirdane, cihazı oynaması için çocuğuna vermiş ve telefonu geri aldığında feci şekilde ısındığını fark etmiş. Daha sonra telefonun ayrıca şişmeye başladığını fark eden Lamya, siyah dumanlar çıkmaya başlayınca telefonu yere fırlatmış ve işte o an telefon infilak etmiş.

Samsung henüz bu olay üzerine bir yorum yapmadı, ama zaten bu olayın Galaxy Note 7 ile bağlantılı olduğunu sanmıyoruz. Cihazın patlamasına sebep olmuş olabilecek bir çok farklı etken var. Örneğin şarj aleti orijinal miydi, cihaz hasar almış mıydı ya da başarısız şekilde tamir edilmiş olabilir miydi gibi sorular henüz cevabını bulmuş değil.

Ayrıca telefonun satın alındığı yer resmi bir Samsung satıcısı değil, üçüncü parti bir teknoloji mağazası. Lamya, telefonu web sitesinden indirim ile aldığını söylüyor, bu da dikkate alınması gereken bir ayrıntı.

Haberin Devamı

Samsung'u dava edecek

Telefonu patlayan Lamya, Samsung'u dava edeceğini açıkladı. Bu işin nereye varacağını zaman gösterecek, henüz bir sonuca varmak gerçekten doğru olmayacaktır.