Gazete Vatan Logo

Silopili çocukların şampiyon öğretmeni!

Şampiyon öğretmen görev yerine döndü

Hapkido şampiyonu beden eğitimi öğretmeni Pınar Demiray, antrenörlük tekliflerini geri çevirerek Silopi’deki görev yerine döndü

Hapkido Dostluk Turnuvası’nda altın madalya kazanan Beden Eğitimi Öğretmeni Pınar Demiray, antrenörlük teklifleri almasına rağmen, görev yaptığı Silopi ilçesindeki okuluna döndü.

Güney Kore’de 24-25 Kasım 2012 tarihlerinde düzenlenen ve aralarında Uganda, Nepal, Pakistan, İran, Özbekistan, Rusya ve Güney Kore’li sporcuların yer aldığı turnuvada Türkiye’yi temsil ederek altın madalya kazanan Demiray, görev yaptığı Silopi’de öğrencileri ve meslektaşları tarafından sevinçle karşılandı. Demiray, savunma sporu Hapkido’daki başarısından dolayı çok sayıda antrenörlük teklifi aldığını belirterek, ”Ancak okulumu ve öğrencilerimi çok sevdiğim için bırakmak istemedim. Burada çok değerli öğrencilerim var, hepsini çok seviyorum. Aralarında çok yetenekli oyuncular var. Bunlara fırsat verilirse ileride çok iyi sporcular çıkabilir. Ben yaşadığım başarıları kendi öğrencilerimde de görmek istiyorum. Bunun için elimden gelen bütün imkanları kullanacağım. Silopi halkı için bir şeyler yapmak istiyorum. Bunun için gelen teklifleri geri bırakıp öğrencilerim ile bir arada olmayı düşünüyorum” diye konuştu.

Demiray, 2009 yılında düzenlenen Türkiye Açık Siklet Bayanlar Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda da birinci olmuştu.

Haberin Devamı