Gazete Vatan Logo

Silivri'de bağ evine özel harekat polisleriyle uyuşturucu baskını

Silivri'de bağ evine özel harekat polisleriyle uyuşturucu baskını

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Silivri'de bir bağ evinde saklanan uyuşturucunun İstanbul'da satılacağı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından alıcı ve satıcının Silivri'de buluşulacağını belirleyen polis, şüphelileri takibe aldı. Silivri'de buluşan 3 şüpheli araç değiştirdi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ BASKIN YAPTI

Harekete geçen polis şüphelilerin içinde bulunduğu araca baskın düzenleyerek 3 kişiyi gözaltına aldı. Bağ evine giden polis, özel harekat polislerinin desteğiyle baskın düzenledi. Koçbaşıyla kapıyı kıran özel harekat polisleri içeri girdi.

PANZER BULDU

Baskın sonrası içeri giren narkotik polisleri aramaya başlayacağı sırada dedektör köpeği "Panzer" bahçedeki bir yere tepki verdi. Bunun üzerine polis ekipleri Panzer'in tepki verdiği yeri kazmaya başladı. Kazı sonucu sandıkların içinde 53 kilogram eroin, 9 kilogram kokain ve 20 kilogram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan baba M.Ö ile oğlu S.Ö ile alıcı F.M. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Baba M.Ö'nün uyuşturucudan 35 kez polise geliş kaydı bulunduğu oğul S.Ö'nün asker kaçağı olarak arandığı, F.M'nin ise Kartal Cezaevi'nden firari olduğu gereçkesiyle arandığı belirlendi. 3 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Haberin Devamı

OPERASYON ANI KAMERADA

Polisin bağ evine düzenlediği operasyon kameralara yansıdı. Görüntülerde özel harekat polislerinin bağ evinin kapısını kırarak içeri girdiği görülüyor. Harekete geçen Panzer'in bahçede arama yaptığı sırada tepki verdiği görülüyor. Burada polis ekipleri tarafından yapılan kazı ve uyuşturucuların bulunma anı kameralara yansıyor.